WE DO WOOD

Viser 1 stilsikre produkter
brandCarousel

We do wood - dansk design som sikrer trenden for ditt hjem

Trender endrer seg over tid, men noen tidløse favoritter gjenstår og dansk We do Wood er et av selskapene som tilbyr stilige møbler i ekte skandinavisk stil som virkelig varer over tid. Vi på Chilli falt for møblets bærekraftige design og vakre materialvalg. We do wood er gjennomsyret av ekte kvalitet, følelse for bærekraft og er et selskap som vi er stolte over å kunne tilbyr møbler fra.

Designmøbler med respekt for miljøet


We Do Woods historie begynte i København hvor selskapet ble grunnlagt i 2011. Kjernen i selskapets visjon er å kombinere streng bærekraftstenkning med førsteklasses design. Ved å bruke så miljøvennlige materialer som mulig, ønsker selskapet å jobbe hånd i hånd med naturen for å skape virkelig bærekraftige møbler. Bærekraft er så mye mer enn stil, materialer og produksjon - det er et fundament. Som firmanavnet avslører, produseres produktene hovedsakelig av tre. Valget av materiale er bambustre - et av verdens raskest voksende materialer. For å garantere bærekraft jobber We do Wood bare med sertifiserte bambusplantasjer som er fri for kjemikalier, plantevernmidler, herbicider og gjødsel.


Skandinavisk design med nye øyne


Designeren bak We do Wood heter Sebastian Jørgensen og har en mangesidig bakgrunn i den kreative verden, som kjennetegner hans måte å jobbe på. Sebastian er en erfaren håndverker som også har jobbet som kunstner, noe som gir helt andre perspektiver på designprosessen. Sebastian selv starter alltid med å lage en skisse som han deretter lager mock-ups og prototyper av i verkstedet sitt. Her brukes kunnskapen til den tidligere møbelsnekkeren når han forbereder designmøblene til industriell produksjon.


Funksjonelle møbler med upåklagelig design i ekte dansk stil


Dansk design er nesten et varemerke i seg selv med alle tidløse, stilige og fremfor alt funksjonelle møbler. Skandinavisk interiørdesign, og spesielt dansk, har en naturlig måte å jobbe på og produserer møbler med et rent designspråk som samarbeider med øvrig innredning. Vi på Chilli setter stor pris på allsidigheten i dansk design, og spesielt We do Wood som har et utvalg som både er enkelt å plassere og lett å matche i våre nordiske hjem. De myke, naturlige fargene sjarmerer deg og du velger selv hvilke farger og former du vil kombinere møblene med for å få frem til din personlige stil.


“Because We Do Wood is not just about furniture - it's also about respect, changes and common sense. ”

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Høyde
Farge
Stil
Kategori
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager