Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill senest 8/12 for levering før jul*

Varemerker

Bathlife - lag ditt drømmebad

34 stk produkter

Bathlife leverer alt du trenger for et komplett bad til prisgunstige priser. Velg mellom bad, dusj, dusjkabinett og baderomsmøbler. Bathlife tilbyr kvalitetsprodukter som er utviklet med tanke på miljøet helt fra tegnebrettet til ferdige baderom.

 

Kvalitet, miljø og bærekraftig

Bathlife tilbyr stilige og funksjonelle baderomsmøbler. De streber alltid etter å levere kvalitetsprodukter og deres fokus er etikk og miljø. De kvalitative produktene er utviklet med tanke på miljøet fra start til slutt. Dette gjøres ved hjelp av svenske ansatte i både Europa og Asia.

 

Baderomsmøbler for deg og dine behov

Alle produkter fra Bathlife er sertifiserte i henhold til miljømerker som CE, RoHS og FSC. Velg mellom følgende produkter:

Badekar og massasjebadekar

  • Alle badekarene er laget av høyeste kvalitet og er forsterket med glassfiber som bidrar til ekstra stabilitet. De leveres komplett, inkludert bunnventil, avløpsslange og justerbare føtter. Invester i et klassisk badekar og nyt hver dag - hele året. Velg mellom forskjellige modeller som passer deg, din stil og som oppfyller dine behov.

Dusjer og dusjkabinetter

  • De prisgunstige dusjene og dusjkabinettene er produsert i herdet glass og aluminiumsprofiler. Med et bredt utvalg vil du garantert finne noe som passer deg og ditt bad.

 

Innred badet med de fantastiske og velproduserte produkter. Med bare noen få klikk kan de være dine - velkommen til Chilli.

Viser 24 av 34 produkter
12