Hopp over overskriften og gå videre.

deNoord – eksklusive hagemøbler for det stilbevisste hjemmet

67 stk produkter

deNoord er et varemerke som lager populære hagemøbler. Deres visjon er og har alltid vært å tilby et bredt sortiment av holdbare møbler for avslapning og sosial omgang på uteplassen. deNoord produserer blant annet hagemøbler med flyttbare moduler, en moderne løsning som blitt veldig etterspurt de siste årene. Varemerket har blitt forbundet med eksklusive hagemøbler av høy kvalitet, og til en overkommelig pris. deNoord er det selvklare valget for en stilig og funksjonell uteplass. Uteplassen din fortjener å bli like fint innredet som resten av huset ditt. Da er hagmøbler fra deNoord et selvklart valg!

 

deNoord – holdbare hagemøbler av høy kvalitet

De fleste av deNoords produkter er laget av det holdbare og slitesterke materialet kunstrotting og Aintwood. Materialene har høy holdbarhet og er derfor godt egnet for utemiljøer og er nesten vedlikeholdsfrie - en stor grunn til at møblene er blitt så ettertraktede. Hagemøblene klarer å stå ute hele året noe som også gjør deNoords produkter et selvklart valg for mange. For hvem har sagt at hagemøbler ikke kan være like fine og stilige som de er holdbare og funksjonelle? Du kan kjenne deg trygg når du velger å kjøpe hagemøbler fra deNoord hos oss på Chilli - tidløse hagemøbler som du vil ha glede av i mange år fremover!

 

Innrede uteplassen med stil med hagemøbler fra deNoord

Uterommet, uteplassen eller altanen er sommerhalvårets kanskje viktigiste del av hjemmet! Her nyter vi av herlige stunder i solen, deilige middager med venner og familie og lune, lange sommerkvelder når de er som best. Ditt uterom blir nesten som en ekstra stue under sommerhalvåret – så se til å innrede det like koselig som resten av hjemmet! Pynt loungegruppen med stilige pledd og puter som skaper den ekstra kosen og innred gjerne med lyslykter og planter i utepotter for å skape din egne tropiske oase. Hos Chilli finner du mengder av innredningsdetaljer som kompletterer uteplassen sammen med dine hagemøbler fra deNoord.

 

Populære serier fra deNoord på Chilli:

Hos Chilli finner du et bredt utvalg med 100-vis av populære hagemøbler fra deNoord. Vi har med omsorg valgt ut våre absolutte favoritter for at du skal kunne skape en tidløs og stilsikker uteplass som du kan nyte i mange år fremover. Hos oss finner du de mest populære seriene fra deNoord:

  • Marcus. En serie stilsikre og veldesignet hagemøbler i kunstrotting i forskjellige farger. Her finner du loungegrupper, lenestoler, hagegrupper og avlastningsbord for utendørs bruk.
  • Florens. En serie bestående av eksklusive og praktiske solsenger og solvogner. Med en Florens solseng eller solvogn i hagen er din sommer komplett!
  • Oliver. En trendy serie hagemøbler med fokus på design og kvalitet og som har det lille ekstra. Hvem har sagt at dine hagemøbler ikke kan være like veldesignet og stilige som dine innendørs møbler? Oliver er serien for deg som setter pris hagemøbler med gjenomtenkte detaljer i fine materialer som teak og båttau. I serien Oliver fra deNoord finner du hagegrupper, loungerupper, utebord og utestoler og mengder av andre hagemøbler for uteplassen.

Klikk hjem dine favoritter fra deNoord allerede i dag. Du har 14 dagers angrerett . En trendy uteplass er bare noen klikk bort! Velkommen til Chilli.no – mye stil for pengene.

Viser 24 av 67 produkter
1
...
3