Hopp over overskriften og gå videre.

Cyber Week - opptil 60% rabatt!

Varemerker

Turiform – personlig innredning og design

19 stk produkter

Det stilbevisste varemerket Turiform, som produserer vakre hjemmetekstiler til hjem, er en del av Nordicform, som er Norges ledende produsent av dunputer, dundyner og miljø for design av hjemmetekstiler.

Turiforms produkter kjennes igjen av sin enkelhet og funksjonalitet og er basert på skandinaviske designtradisjoner med levende og aktuelle uttrykk. Kolleksjonene er delt inn i seksjoner med en tydelig karakter i stil og farge. Det skal være enkelt å ta personlige valg og sette sammen elementer som skaper et fint og harmonisk hjem!

Turiform har også en basiskolleksjon i klassisk design der fargene endres etter sesong og trender.

For vårens kolleksjon (2018) valgte Turiform blått og grønt som hovedfarger. Blå leder tankene til himmel og hav og er vakker i alle nyanser. Blått er også en bra farge å bruke på soverommet for å stimulere en god og harmonisk natts søvn. Grønt gjenspeiler en trend med fokus på stillhet, ro og harmoni langt fra liv og bevegelse. Velg å kombinere etter smak og behov - alle skal ha muligheten til å innrede sitt hjem personlig!

 

Hjemmetekstiler fra Turiform hos Chilli

Vi på Chilli legger stor vekt på at du kan skape et personlig hjem! Hos oss kan du alltid være sikker på at du finner de siste nyhetene og trendene til prisgunstige priser. Derfor legger vi stor vekt på hvilke varemerker og produkter vi velger å ta inn. For oss er Turiform et varemerke som symboliserer design, kvalitet og stil, derfor har vi nøye valgt ut våre absolutte favoritter fra sortimentet deres som vi kan tilby deg. I vårt brede sortiment fra Turiform finner du:

  • Turiform dynetrekk
  • Turiform puter
  • Turiform sengetøy
  • Turiform laken
  • Turiform gardiner
  • Turiform sengesett
  • Turiform pledd og tepper
  • Turiform håndklær

Hjemmetekstiler fra Turiform finnes i mengder av ulike farger og materialer, så ta en titt og velg ut dine favoritter for hjemmet allerede i dag. Velkommen til Chilli!

Viser 19 av 19 produkter