Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Leather Master - forleng levetiden på dine møbler

11 stk produkter

Leather Master produserer og selger produkter for profesjonell material- og møbelpleie. Med en sans for nøye utvalgte møblerpleieprodukter, ser møblene dine alltid ut som nye. Deres ekspertise strekker seg til alle typer lær, tekstiler og tre. Serien inkluderer mange produkter for rengjøring, pleie og reparasjon. Leather Master er tilgjengelig i hele Skandinavia, etterfulgt av England, Island og Russland. Produktene anbefales av ledende garverier, møbelprodusenter og bilprodusenter rundt om i Europa og er et populært varemerke hos oss.

Leather Master har rengjøringsprodukter for blant annet tekstiler, tre, lær, senger, kjøretøy og hagemøbler. For at møblene dine skal vare så lenge som mulig, er det viktig at du regelmessig gir dem litt kjærlighet og tar vare på dem. Leather Master er det perfekte valget for å holde møblene fine i mange år fremover!

 

Leather Protection Cream-sett – alt i ett!

For å gjøre hverdagen enklere er Leather Protection Cream-settet et godt valg. Cream-settet består av to rengjøringsprodukter, samt en vaskeklut og en svamp som underletter rengjøringen av møblene dine. Med dette komplette settet fra Leather Master har du alt du trenger for å holde møblene dine rene og fine! Produktene øker slitestyrken, motstanden mot flekker hvis de skulle oppstå, samt holder læret mykt og smidig. Det anbefales å bruke 2-4 ganger i året. Det skal være enkelt å ta vare på møblene dine!

 

Velg om du vil kjøpe separate rengjøringsprodukter til innendørsmøblene eller hagemøblene, eller velg om du vil ha et komplett sett som inneholder alt tilbehør du trenger for at møblene dine skal skinne år etter år! Kjøp rengjøringsprodukter fra Leather Master hos oss på Chilli i dag - rask levering og 14 dagers angrerett!

Viser 11 av 11 produkter