Fritab

Viser 556 stilsikre produkter
brandCarousel

Fritab - ledende i Sverige på puter til hagemøbler

Fritab har Sveriges største utvalg av komfortable og prisgunstige puter til hagemøbler og tilbyr høy komfort av beste kvalitet. Fritab er et av Sveriges ledende selskaper med et bredt og allsidig utvalg av puter i fasjonabel design. I utvalget til Fritab finner du puter og parasoller som passer til alle stiler. Gi hagemøblene dine et løft med puter fra Fritab - et varemerke som har vært i bransjen i over 40 år.

Kjøp dine Fritab-puter hos oss på Chilli

Fritab tilbyr puter i forskjellige størrelser og fine farger som du kan pynte dine utemøbler med. Gi uteplassen din en fargeklikk med stilige og prisgunstige puter. Det øker sittekomforten, men gir også uteplassen et koselig og personlig inntrykk.


De populæreste produktene fra Fritab hos oss på Chilli er blant annet hammockputer og dekkstolputer. Hammockputene er slitesterke, dekker hele hammockens sitteflate på en smakfull og stilig måte, og som bidrar til en mer behagelig og hyggelig opplevelse på uteplassen din! Sommeren skal nytes!

Hagemøbler fra Fritab hos Chilli

Fritab tilbyr mer enn bare smakfulle og stilige puter som du kan pynte hagemøblene med. Leter du etter et hammocktak eller en solstol, finnes det garantert noe som kan falle deg i smaken. Forleng sommeren og gjør uteplassen til sommerens beste sted å slå seg ned på hver dag - med smakfulle og kvalitative hagemøbler til uteplassen!


Bestill dine hagemøbler fra Fritab hos Chilli allerede i dag – lav frakt og 14 dagers angrerett!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager