KWA

Viser 3 stilsikre produkter
brandCarousel

Stilsikre hagemøbler fra KWA

KWA har spilt en viktig rolle i den europeiske hagemøbletradisjonen helt tilbake til 1946 og tilbyr klassiske og tidløse høykvalitets hagemøbler som gjør uteplassen perfekt. Hagemøbler fra KWA er enkle å matche og passer både til det moderne og tradisjonelle hjemmet, takket være sin tidløse design. Uansett om din uteplass eller hage er stor eller liten, passer de funksjonelle og komfortable utemøblene fra KWA perfekt. For de som vil ha høy kvalitet, design og funksjonalitet, er hagemøbler fra KWA et selvklart valg.

KWA - det naturlige valget av hagemøbler


Kvalitet er grunnleggende for KWA og i praksis handler det om å lage rimelige hagemøbler uten å kompromisse kvaliteten. Hagemøblene er laget av tre og du kan velge farger som:

  • Hvit
  • Grå
  • Brun
  • Svart

Hagemøblene fra KWA er laget av tre fra velholdte skoger. Treet er senvokst furu som kommer fra Nord-Sverige der trærne, på grunn av klimaet, vokser sakte. Det betyr at trærne blir tettere dyrket og pefekte å gjøre møbler av.

Varemerket bryr seg om miljøet og er veldig kvalitetsbevisst i blant annet produksjonsprosessen. Utemøblene er produsert i moderne fabrikker der en jevn og høy kvalitet er sikret. Alt fra saging til levering av ferdige produkter.


Bestill hagemøbler fra KWA på Chili

Forhøye inntrykket på din uteplass, enten det er en terrasse, hage eller balkong, med hagemøbler fra KWA. Velg mellom klassiske hagemøbler og kombiner med din personlige stil. Leter du etter et fint hagebord, en romslig spisegruppe, prisgunstige caféstoler, en hammock eller en hagesofa? Uansett hva du leter etter, finner du garantert noen hagemøbler fra KWA som faller i smaken. Freshe opp uteplassen med stilige hagemøbler og la uteplassen være høydepunktet for herlige stunder hele sommeren.


Bestill online i dag - lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Kategori
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager