Eglo

201Produkter

EGLO – kvalitetsbelysning til hjemmet ditt

Varemerket EGLO gir funksjonell og formsterk belysning til hjemmet ditt. I EGLO sitt sortiment finner du lamper til alle rommene i hjemmet. Velg blant over 1000 smakfulle lamper og innred til hjemmet med EGLO allerede i dag.

Populære filter:

Sterk belysningsdesign i over 50 år

EGLO er i dag en av verdens ledende leverandører av belysningsløsninger for hjemmet, men reisen begynte for lenge siden. Allerede i 1969 ble selskapet startet av Ludwig Obwieser da han lanserte EGLO Leuchten og året derpå åpnet den første egne fabrikken i Østerrike. Det var på 1980-tallet at EGLO virkelig utvidet seg og hadde etablert seg som en av Europas ledende armaturprodusenter.


Inspirasjonen flyter

EGLO er drevet av å være en trendsetter i markedet, og med sin ledende rolle er det nøyaktig hva dette varemerket er. I produksjon av nye produkter finner EGLO sin inspirasjon utenfra, fra kunder over hele verden, og sammen med kjente designere går prosessen fra ideer til ekte produkter.


Kvalitet og miljøvennlighet er ekstra viktig

For EGLO er kvaliteten på produktene og tjenestene dems ekstra viktig. Med en nøye overvåking av hele arbeidsprosessen så vel som med utdannede og kompetent personell, kvalitetssikringssystemer og pålitelige partnerskap, kan de garantere den høye kvaliteten på både produkter og tjenester. Også miljøet er viktig for EGLO. Ved å bruke resirkulerbar og miljøvennlig emballasje, blant annet, og ved å holde nede transportavstanden med lager rundt om i verden, hjelper de til å beskytte miljøet.

Filter
Kategori
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Farge
Serie
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager