Cortland

Viser 49 stilsikre produkter
3ddcf5565c31115a28e165fa972a990e.jpg

Cortland hagemøbler

Cortland har fra begynnelsen hatt det som mål å tilby velgjorte hagemøbler til en rimelig prisklasse, og har lykkes med akkurat det i alle år. Cortland er et selvklart valg av varemerke for deg som er ute etter holdbare, kvalitative og lettstelte hagemøbler. Møblene kjennes igjen av praktiske funksjoner og er et holdbart og rimelig valg. Hagemøbler fra Cortland er laget av kunstmaterialer som polypropylen og kunstrotting som tåler å stå ute i all slags vær og som knapt trenger vedlikehold. Møblene er tilpasset og perfekte for vårt nordiske klima og kan stå ute året rundt - et åpenbart valg for uteplassen!

Cyber Monday
Sorter etter

Bredt utvalg av hagemøbler fra Cortland hos Chilli

Cortland produserer alt for uteplassen, verandaen og hagen med et bredt utvalg av hagemøbler. I vårt utvalg av hagemøbler fra Cortland finner du blant annet:

  • Spisegrupper for utendørs bruk
  • Balkongmøbler
  • Utebord
  • Utestoler og lenestoler
  • Loungegrupper
  • Hammocker
  • Parasoller

Cortlands brede og prisgunstige sortiment gjør det til det perfekte varemerke for deg som ikke vil krangle til det når det handler om hagemøbler. Lettstelte hagemøbler der det funksjonelle og holdbare alltid kommer i første hånd, er det som definerer produktene fra Cortland. Felles for Cortland-møblene er at de er smakfullt og holdbart konstruert og veldig prisgunstige. Velkommen å handle hagemøbler fra Cortland hos Chilli!

Filtrer & sorter
Sorter etter (Mest populære)
Cyber Monday
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Funksjon
Stil
Type
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Cyber Monday
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager