Hopp over overskriften og gå videre.

Tvilum - skape nye rom

77 stk produkter

Tvilum har etablert seg som en av verdens største produsenter av flatpakkede møbler. Det enorme sortimentet er utviklet for å dekke nesten alle behov du måtte ha, uansett rom. Gjennomtenkte møbler av høy kvalitet, alt fra spisestue, soverom, bad til kontor og alltid i stilig design til en god pris. Uansett om du foretrekker klassisk designspråk med preg av vintage eller topp moderne, er Tvilum valget for deg.

Tvilum har et bredt utvalg av nøye utvalgte møbler du kan lage nye rom med. Møbler med et tidløst design og gjennomtenkte detaljer gir ditt hjem karakter - uansett hvor du velger å plassere dem.

 

Tvilum Paris

Er du er ute etter nye soveromsmøbler, da er Tvilum Paris et selvklart valg for deg. Romantisk stil kombinert med behandlet tre i klassisk hvit farge, valnøtt eller beige. Møblene er funksjonelle, praktiske og skaper mer plass i hjemmet. Velg mellom forskjellige kommoder, garderober, senger eller klesstativ i forskjellige størrelser. Hvis du kombinerer flere møbler fra samme serie, bidrar det til et samlet helhetsinntrykk og skaper en stilig rød tråd i innredningen.

 

Tvilum Napoli

Hvis du vil fornye stuen med nye møbler, er Tvilum Napoli en god idé å begynne med. Klassiske møbler laget av tre i forskjellige farger. Naturlig og personlig, som gir harmoni og forgyller din stue.

 

Tvilum Oslo

Trendy og moderne møbler med alt fra bokhyller med oppbevaring til TV-benker. Skap en trendy miks med Oslo i kombinasjon med din innredningsstil. Oslo har en nedtonet fargeskala - hvitt, svart og eik. Kommoder, bord og garderober har vinklede ben i en minimalistisk stil som bidrar til en følelse av både design og retro - så fint!

 

Med møbler fra Tvilum forgyller du alle rom i hjemmet. Bestill online allerede i dag hos oss på Chilli – 14 dagers angrerett og flere betalingsmåter!

Viser 24 av 77 produkter
1
...
4