Tempur

Viser 10 stilsikre produkter
brandCarousel

TEMPUR - madrasser for en bedre søvn

TEMPUR tilbyr madrasser og puter med høyeste komfort. Med sitt unike og trykkavlastende materiale med åpen cellestruktur gir TEMPUR-madrassene solid støtte for hele kroppen.

TEMPUR - designet for beste nattesøvn

Det globale varemerket TEMPUR tilbyr trykkavlastende madrasser og komfortable puter til kunder i over 80 land. Målet er å kunne tilby best designet nattesøvn, og derfor har både søvneksperter og designere samt ingeniører brukt år på å kontinuerlig utvikle sine produkter. TEMPUR ønsker å sikre at deres produkter gir deg personlig kroppsstøtte under nattesøvnen.


Derfor skal du velge en madrass fra TEMPUR

På grunn av den unike kapasitet, skiller TEMPURs madrasser og puter seg fra andre. Materialet som brukes i TEMPURs madrasser har en trykkavlastende overflate og en åpen cellestruktur. Dette til sammen skaper milliarder forskjellige støttepunkter i madrassen. Støttepunktene gjør det mulig med en jevn fordelning av din kroppsvekt, slik at trykket på den sovende kroppen minskes.


For å garantere at produktene er av høyeste kvalitet, gjennomgår alle madrasser kvalitetstester. Den unike oppbygningen til TEMPUR-materialet består av en cellestruktur og viskoelastiske åpne celler som absorberer trykk og gir den beste støtte for kroppen din. Det er med andre ord ikke tilfeldig at TEMPUR er den eneste produsenten av senger som er sertifisert av den amerikanske romfartsorganisasjonen U.S Space Foundation.


Med en madrass fra TEMPUR får du:

  • - Maksimal trykkavlastning
  • - Garantert langvarig kapasitet
  • - Unik total kroppsstøtte


TEMPUR-madrasser hos Chilli

Hos oss på Chilli finner du noen av de mest populære madrassene fra TEMPUR, velg blant annet mellom Original Supreme Madrass og Cloud Supreme Madrass med Cool touch og oppgrader sengen din med en komfortabel madrass allerede i dag!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Funksjon
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)