Hopp over overskriften og gå videre.

Her finner du rabattkoder hos Chilli

De personlige rabattkodene vi tilbyr sender vi vanligvis direkte til våre kunder. For å aldri gå glipp av salg, kampanjer eller rabattkoder anbefaler vi deg å abonner på vårt nyhetsbrev. Nederst på siden kan du registrere deg for nyhetsbrev.

Rabattkode fra Chillis leverandører

I blant får vi rabattkoder fra våre leverandører. Det kan være at de ønsker å trekke oppmerksomhet til nye produkter med forskjellige tilbud eller salg av deres sortimentet. For aldri å gå glipp av aktuelle kampanjer, hold øye med Chillis kampanjeside.

Hva gjør jeg for å ikke gå glipp av en bra deal?

Det er enkelt! Gjennom å abonnere på vårt nyhetsbrev får du alltid de seneste tilbudene og kampanjene. Du kan også følge oss på sosiale medier der vi gjør oppmerksom på de siste nyhetene. Det er også flott å utforske Chillis kampanjeside, slik at du ikke går glipp av de siste kampanjene eller rabattkodene.

Har Chilli et funnhjørne?

Så klart har vi det! Gjennom å klikke i vårt Funnhjørne finner du produkter til fantastiske salgspriser. Det kan være produkter vi ikke kommer til å ta inn igjen eller sånt som vi har bestilt for mye av. Her finner du møbler og innredning til utrolig bra priser.