Hopp over overskriften og gå videre.

Cyber Week - opptil 60% rabatt!

Varemerker

Horredsmattan – mer enn bare matter

42 stk produkter

Med et stort fokus på kvalitet tilbyr Horredsmattan holdbare, slitesterke og funksjonelle matter med et sterkt karakteristisk design. Velg blant matter til alle rom og i en mengder av størrelser, materialer og mønster.

 

Horred – plassen der våre svenske designklassikere blir født

Horredsmattan er i dag et velkjent varemerke som stammer fra den dypt forankrede håndverkstradisjonen i landsbyen Horred utenfor Borås. Allerede på 1500-tallet begynte landsbyboerne på landet å veve tekstiler i hjemmene sine og mot slutten av 1900-tallet utgjorde regionen halvparten av all Sveriges tekstileksport. Gjennom den såkalte publiseringsvirksomheten fikk landsbyboerne materialer og design som ble levert til hjemmet, for at de skulle kunne veve tekstiler i hjemmene sine. Med en forbilledlig bedriftsånd og oppfinnsomhet ble disse svenske designklassikerne født.

 

Holdbare, slitesterke og funksjonelle matter med karakteristisk design

Med kunnskap og håndverkstradisjon som har gått i arv gjennom generasjoner, holder en Horredsmatta alle krav du kan stille til en matte – holdbar, slitesterk, funksjonell og ikke minst estetisk tiltalende med sitt karakteristiske design. På Chilli.no finner du et stort utvalg av matter fra Horredsmattan. Velg blant matter i forskjellige størrelser, materiale, mønster og finn matten som passer inn hjemme hos akkurat deg.

 

Trendy design med kvalitet i fokus

Når Horredsmattan begynte å veve sine matter under midten av 1950-tallet var innstillingen at en matte skal kunne holde livet ut. Også om vi i dag ser annerledes på hjem og innredning gjennom at vi influeres av trender og gjerne bytter ut både møbler og innredning tid og ofte, holder Horredsmattan hardt på kvalitetsaspekterne. For Horredsmattan er det like viktig å tilby matter som har de seneste trendene som at alle matter skal holde en høy kvalitet.

Viser 24 av 42 produkter
12