Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

BLACK FRIDAY

Takk for at du handler hos oss - vi sees neste år!

Black Week & Black Friday deals 2024

Black Friday 2024 - Tilbud på møbler & innredning

Black Friday er kjent verden over som høstens store salg og startskuddet for julehandelen med gode tilbud. For å være sikker på at man ikke går glipp av alle sjenerøse rabatter er det mange som forbereder seg med dataene, ipader og mobiler. Black Friday stammer fra USA og oppsto på 60-tallet. Dagen inntreffer etter Thanksgiving som hvert år er den fjerde fredagen i november.

 • Hvorfor heter det Black Friday?

  Vi kjenner Black Friday som en salgsdag og startskuddet for julehandelen, men opprinnelsen til navnet er kanskje ikke det du tror. Det var politiet i Philadelphia som under 60-tallet kalte denne shoppingdagen for Black Friday på grunn av kaoset som oppsto i trafikken, lange køer og bråk plant kunder. I dag derimot er Black Friday en festdag for kunder der du ikke engang trenger å stå i kø for å gjøre kjøpene dine. I stedet kan du i fred og ro enkelt undersøke online og sammenligne hvilken innkjøp du vil gjøre.

 • Når er det Black Friday 2024 i Norge?

  Den 29. november 2024 er det på tide igjen. Fjerde fredagen i november lader vi opp med de beste tilbudene til de beste prisene under en viss periode. Velkommen til Chilli og opplev Black Friday - fredag den 29. november 2024!

 • Hvor lenge varer Black Friday salget?

  Black Friday er nå fortiden mer enn bare en dag med salg. Du kan shoppe de beste tilbudene dine hos Chilli under en hel uke. Black Week er i gang og holder på frem til Cyber Monday.

 • Når er det Black Weekend?

  Lørdag den 30. november begynner Black Weekend og holder på helt frem til Cyber Monday tar over. Hos Chilli vil vi gi deg de beste Black Weekend tilbudene på møbler og innredning. Derfor kommer du til å ha mulighet til å shoppe belysning, matter, senger, sofaer og mye mer til en billig pris.

 • Hva kan jeg shoppe av møbler & innredning under Black Friday?

  Vi vil gi deg de beste tilbudene på møbler og innredningen til hjemmet. Det er vanlig å kjøpe sånt du lenge har tenkt å kjøpe, som for eksempel seng eller sofa. Hold utkikk hos Chilli så er du allerede klar når onlineportene åpnes til en fantastisk prisfest.