Black Friday - Opptil 60% rabatt!

Black Friday 2020 med årets beste tilbud på møbler & innredning

Vi følger opp fjorårets suksess under Black Friday med årets største onlinesalg. Fjerde fredagen i november lader vi opp med de beste tilbudene til de beste prisene under en 24 timers-periode. Velkommen til Chilli og opplev Black Friday, fredagen den 27. november 2020.

Black Friday: nedsatt pris på alt + 5% EKSTRA rabatt!

Glem ikke årets beste deal! Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag – få en unik rabattkode som du kan benytte deg av på Black Friday hos Chilli.no! Du får 5% ekstra rabatt på allerede nedsatte priser på hele sortimentet hos Chilli.no under Black Friday!

Hva er historien bak Black Friday?

Black Friday er kjent verden over som høstens store salg og startskuddet på julehandelen. Black Friday stammer fra USA og oppsto på 60-tallet. Den fantastiske salgsdagen faller alltid dagen etter Thanksgiving i USA som hvert år er den fjerde fredagen i november. Vi kjenner Black Friday som en salgsdag og startskuddet på julehandelen, men opprinnelsen til navnet er kanskje ikke det du tror. Ifølge en artikkel fra The New York Time har ordet “black” foran en ukedag blitt synonymt med en hendelse som er alt annet enn positivt. For eksempel har vi Black Monday som var startskuddet til børskrasjen i 1929, eller Black Tuesday som var dagen da børsmarkeder kræsja i 1987. Utover børskrasjen har svarte ukedager fått bære navnet for andre hendelser som skogbranner, bomber, sportslige nederlag og andre mindre hyggelige hendelser. Så når det kommer til Black Friday var ikke denne dagen forbundet med noe positivt. Det var nemlig politiet i Philadelphia som under 60-tallet kalte denne Shoppingdagen for Black Friday p.g.a. kaos i trafikken, lange køer og bråk blant kundene som alle ville slåss om de beste tilbudene. Etter et forsøk på å døpe om shoppingdagen til noe annet, ga handlerne til slutt opp og omfavnet konseptet “Black Friday”. Og sannsynligvis er det enn i dag en mindre bra dag for kundene når produkter kastes ut til priser så lave at det nesten er gratis. Spøk til side. Black Friday er en festdag for kundene og i dag mer enn noen gang. Du trenger ikke engang stå i kø for å gjøre et kupp. I stedet kan du i fred og ro enkelt undersøke og sammenligne hvilke innkjøp du vil gjøre.

Hos Chilli vil vi gi deg de beste tilbudene på Møbler og innredning til hjemmet. Hold utkikk her, for når onlineportene åpnes den fjerde fredagen i november kommer det til å bli en fantastisk prisfest.

Følg Black Friday hos Chilli – for deals på møbler & innredning

For å gjøre ditt møbelkupp hos Chilli kan du enkelt følge oss på sosiale medier. Alternativet er at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da kan du være sikker på at du ikke går glipp av våre tilbud. I sosiale medier finner du oss på Facebook her.

Fortsetter du å bruke nettstedet uten å endre dine nettleserinnstillinger, godkjenner du at vi bruker cookies. Les mer her.
Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i henhold til vår integritetspolicy.