Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

TEMAHOME - naturnære design i en moderne tolkning

0 stk produkter

"Uttrykk din personlige stil hjemme", nøkkelordene til Temahome er enkle, men tydelige. Med et design inspirert fra naturen, designer og produserer Temahome moderne møbler i strippet, skandinavisk stil. Varemerkets storhet ligger i det enkle, det vakre og det bærekraftige.

 

Naturinspirert og bærekraftig design

Vi på Chilli synes det er viktig at produktene vi selger er bærekraftig produsert, derfor har vi valgt å samarbeide med Temahome som har et tydelig fokus på bærekraft og en tydelig åpenhet rundt hvordan og hvor produktene produseres. Kvaliteten på råmaterialet som brukes i produksjonen er av høy standard, og alt tremateriale som brukes kommer fra bærekraftig skogbruk.

Hvis du ser på møblenes strippede formspråk og stil, er det tydelig at designet har stilige, nordiske påvirkninger i myke, naturlige farger. Møblenes nakne, lyse trematerialer gir en følelse av ro i interiøret. En stor del av produktutvalget er i klassisk, skandinavisk design og passer derfor veldig godt inn i våre nordiske hjem.

 

Selskapets historie

Firmaet har sin base i franske Annecy der hovedkvarteret er og en av fabrikkene ligger. Det var også der en del av den nåværende virksomheten startet på sekstitallet som selskapet Mermillod & Porret. I 2004 ble de kjøpt opp av Moreau SAS, og i 2018 fusjonerte de også med portugisiske Temahome SA og ble enige om navnet TEMAHOME.

 

Temahome, et prisbelønt selskap

Med sin lange erfaring, helt tilbake til 1963, og kunnskap om design og produksjon har de i flere år mottatt utmerkelser og priser som MOBIS-prisen for the Best Brand of Contemporary Furniture. Den store fordelen med å eksportere verden rundt er at de blir inspirert av forskjellige kulturer og land, noe som gjenspeiles på møblene deres.

"Innovasjon oppstår når ulike påvirkninger og noe spesielt og unikt skal skapes." - Temahome.

 

Populære møbler

Noen av de mest populære møblene er de som tilhører serien Cruz. Minimalistiske linjer og vakre trematerialer blandes med lyse, myke toner. Her blir funksjonaliteten satt i fokus og grensen mellom åpen og skjult oppbevaring er difuse.

    Viser 0 av 0 produkter