Hopp over overskriften og gå videre.

Tegelbakken – møbler i en skandinavisk stil

0 stk produkter

Møblene fra Tegelbakken er stilrene og trendy med fokus på den skandinaviske stilen. Med et behagelig design i nøye utvalgte materialer, tilbyr Tegelbakken et bredt utvalg av stilsikre møbler.

 

Klassisk møter skandinavisk i en perfekt kombinasjon

Med møbler fra Tegelbakken kan du skape et behagelig og smakfullt hjem. I sortimentet fra Tegelbakken finner du møbler til alle rom, blant annet prisgunstige sofaer, trendy stoler, fine spisebord og stilfulle sideboards. Alt for at du enkelt skal kunne innrede hjemmet til en stilsikker og avkoblende oase.

Møblene fra Tegelbakken kombinerer en mer klassisk stil med den minimalistiske og skandinaviske stilen, noe som blir en perfekt kombinasjon. Møblene har nøytrale toner som kombineres med naturmaterialer og detaljer i svart.

 

Sofaserien Colt – en stilsikker skandinavisk favoritt

Colt er en av Tegelbakkens mest populære sofaserier. Med sitt soleklare design i en skandinavisk stil løfter den virkelig hvilken stue som helst. I denne serien finner du sofaer i forskjellige modeller og størrelser med ulike stoffer. Velg en liten eller stor sofa, beroende på hvordan dine behov ser ut. Stoffet finnes i både fin tekstil eller en herlig fløyel, begge i forskjellige farger. Sofaens lett utsatte ben er en fin detalj til sofaens ellers rette linjer. Med komfortable sitteputer og herlige ryggputer er Colt et vinnerkort til alle koselige kvelder på sofaen.

    Viser 0 av 0 produkter