Tegelbakken

869Produkter

Tegelbakken – møbler i en skandinavisk stil

Møblene fra Tegelbakken er stilrene og trendy med fokus på den skandinaviske stilen. Med et behagelig design i nøye utvalgte materialer, tilbyr Tegelbakken et bredt utvalg av stilsikre møbler.

Prissänkta vår-deals
Populære filter:
Sorter etter

Tegelbakken – klassisk møter skandinavisk i en perfekt kombinasjon

Med møbler fra Tegelbakken kan du skape et behagelig og smakfullt hjem. I sortimentet fra Tegelbakken finner du møbler til alle rom, blant annet prisgunstige sofaer, trendy stoler, fine spisebord og stilfulle sideboards. Alt for at du enkelt skal kunne innrede hjemmet til en stilsikker og avkoblende oase.


Møblene fra Tegelbakken kombinerer en mer klassisk stil med den minimalistiske og skandinaviske stilen, noe som blir en perfekt kombinasjon. Møblene har nøytrale toner som kombineres med naturmaterialer og detaljer i svart.


Sofaserien Colt – en stilsikker skandinavisk favoritt

Colt er en av Tegelbakkens mest populære sofaserier. Med sitt soleklare design i en skandinavisk stil løfter den virkelig hvilken stue som helst. I denne serien finner du sofaer i forskjellige modeller og størrelser med ulike stoffer. Velg en liten eller stor sofa, beroende på hvordan dine behov ser ut. Stoffet finnes i både fin tekstil eller en herlig fløyel, begge i forskjellige farger. Sofaens lett utsatte ben er en fin detalj til sofaens ellers rette linjer. Med komfortable sitteputer og herlige ryggputer er Colt et vinnerkort til alle koselige kvelder på sofaen.

Filter
Sorter etter Mest populære
Kategori
Funksjon
Sengemål
Type
Antall stoler
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Prissänkta vår-deals
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Utseende
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Serie
Form
Antall sitteplasser
Stil
Forventet levering innen 10 hverdager