Stjärnbädden

Viser 2 stilsikre produkter
brandCarousel

Stjärnbädden - Unik skandinavisk komfort

Stjärnbädden er Europas største sengeselskap og tilbyr et bredt utvalg av senger med unik skandinavisk komfort. Velg mellom flere forskjellige typer senger av høyeste kvalitet, som for eksempel rammesenger, kontinentalsenger og justerbare senger. I tillegg har Stjärnbädden et bredt utvalg av stilig tilbehør til sengen din. Match sengen din fra Stjärnbädden med noen av deres stilige sengegavler, sengeben eller puter for å skape et enhetlig soverom som utstråler kvalitet og eleganse! Alle Stjärnbäddens senger og sengetilbehør er utviklet og produsert i Sverige, basert på skandinavisk komfort, noe som gjennomsyres i både komfort og design.

Stjärnbädden - Europas største sengeselskap

Stjärnbäddens senger produseres og utvikles i deres egne sengefabrikker som ligger i Rydaholm i Småland. Både engasjement og god håndverk ligger bak utformingen av sengene til Stjärnbädden, noe som skaper en utrolig kvalitet og design.


Med et bredt utvalg er det enkelt å finne din egen Stjärnbädden-favoritt! Stjärnbäddens utvalg består av alle typer senger. Velg mellom rammesenger, kontinentalsenger, justerbare senger eller senger med smart oppbevaring. I tillegg til senger har Stjärnbädden også et bredt utvalg av stilig tilbehør som matchende sengegavler, sengben og puter. Med nevnte tilbehør blir helhetsinntrykket på soverommet eksklusivt!


Senger med skandinavisk komfort

Den grunnleggende ideen til Stjärnbäddens senger er skandinavisk komfort, både når det gjelder kvalitet og design. Unikt med Stjärnbäddens senger er at de er tilpasset skandinaviske sovevaner. I tillegg har sengene en typisk moderne skandinavisk design som virkelig gjør innredningen flottere!


Stjärnbäddens senger er ikke som alle andre senger. Konstruksjonen og materialvalget skiller seg fra de fleste andre senger på markedet. Dette betyr at sengene til Stjärnbädden kan ta din sovekomfort til et helt nytt nivå! Stjärnbäddens bruker MLB, Multi Layer Bed, som er en ny og innovativ måte å bygge senger på. Dette betyr at de bare bruker materialer av høy kvalitet og følsomhet, noe som gir deg enestående avlastning og komfort.


Alle sengene fra Stjärnbädden er laget i Sverige, med materialer av høy kvalitet og med stor kunnskap for håndverk. Dessuten er hele Stjärnbäddens virksomhet ISO-sertifisert både når det gjelder kvalitets- og miljøarbeid. I tillegg er alle trerammene laget av FSC®-merket treverk og stoffene er Øko Tex-merket. Med andre ord kan du være trygg når du kjøper en seng fra Stjärnbädden!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Type
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)