Scandinavian Dreaming

770Produkter

Scandinavian Dreaming – senger med 12 års garanti

For sengevaremerket Scandinavian Dreaming er både komfort og design viktig. Her finner du senger i mange forskjellige modeller og utførelser.

Prissänkta vår-deals
Populære filter:
Sorter etter

Stor lidenskap for senger

Med en stor lidenskap for senger tilbyr Scandinavian Dreaming mange ulike og komfortable sengeserier. Her finner du alt fra behagelige kontinentalsenger til praktiske senger med oppbevaring. For Scandinavian Dreaming er både komfort og design like viktig. Derfor har alle sengene deres en høy kvalitet, både når det kommer til oppbygging og utseende.


Hvilken sengetype er du?

Uansett hvilken sengetype du er, så finner du garantert en seng som passer deg i Scandinavian Dreaming’s store sortiment av senger. Velg blant flere populære sengeserier der alle har tilfelles en fantastisk komfort. Samtlige senger fra Scandinavian Dreaming er kledd i et holdbart og slitesterkt stoff. Stoffet kommer i flere forskjellige og stilrene farger, for at du skal finne en som passer inn på akkurat ditt soverom.


12 års garanti

Med en sikkerhet om at alle deres senger holder en høy kvalitet gir Scandinavian Dreaming deg 12 års garanti på ramme- og fjærbrudd. Dette er en ekstra trygghet for deg og får forhåpentligvis deg til å sove enda godere om natten!

Filter
Sorter etter Mest populære
Kategori
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Prissänkta vår-deals
Utseende
Sengemål
Farge
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Funksjon
Komfortsoner (stk)
Type
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Serie
Forventet levering innen 10 hverdager