Hopp over overskriften og gå videre.

Ivy Ellis - den moderne drømmen

0 stk produkter

Ivy Ivy Ellis tilbyr møbler til det moderne hjemmet. Med et stilig design og tiltalende fargevalg kan møblene ikke gjøre annet enn å forgylle hjemmet ditt.

 

Med inspirasjon fra de glade 20-årene og art deco

Glem hvite vegger! Med inspirasjon fra 20-årene og art deco, satser Ivy Ellis på moderne designmøbler med dristige geometriske former og iøynefallende aksentfarger. Den moderne interiørstilen er preget av en asymmetrisk balanse mellom velvalgte møbler og interiørdetaljer som fungerer sammen i stedet for å overskygge hverandre. I serien fra Ivy Ellis finner du møbler inspirert av ekte designklassikere, som ikke kan gjøre annet enn å forgylle hjemmet ditt. Karakteristisk for møblene er valg av materialer, for eksempel forskjellige tresorter, fløyel og metaller.

 

En illusjon av større flater

Møblene fra Ivy Ellis passer like bra i en mindre leilighet som i et større hus. Fellesnevnere for møbler i moderne stil er myk design og tilltalende farger som sammen gir et inntrykk av at rommet er større. På den måten kan rette møbler virkelig maksimere plassen i hjemmet ditt. Kombiner møblene med velvalgte interiørdetaljer i messing eller krom og tekstiler med geometriske mønstre for et perfekt moderne hjem.

    Viser 0 av 0 produkter