Hopp over overskriften og gå videre.

GDNT – sov godt med 22 års garanti

0 stk produkter

Med lang erfaring av sengeproduksjon er nå GDNT en av sveriges ledende sengeprodusenter. Her finner du kvalitetssenger med høy komfort og stilfølelse, i forskjellige modeller og utførelser.

 

GDNT – din nye kvalitetsseng

GDNT er en av sveriges ledende sengeprodusenter og tilbyr kvalitetssenger, for deg som ønsker en seng med høy komfort og gjennomtenkt design. GDNT tilbyr flere forskjellige sengeserier med senger i forskjellige størrelser og design, samt i forskjellige prisklasser. Takket være lang erfaring av sengeproduksjon kan du som kunde alltid regne med en stor yrkeserfaring og høy komfort.

 

Optimal sovekomfort

For å sikkerhetsstille en optimal sovekomfort, jevn trykkavlastning og lang holdbarhet bruker GNDT materialer og komponenter av høy kvalitet ved produksjonen av samtlige senger. GDNT’s visjon er å skape senger som støtter kroppens alle trykkpunkter, for at du skal få så god hvile som mulig under din søvn. Med en seng fra GDNT kommer du til å ville gå å legge deg om kveldene!

 

Høy stilfølelse på soverommet

Sengene fra GDNT er ikke bare gode å sove i. De har også et enestående design som virkelig kommer til å forhøye stilfaktoren på soverommet ditt. Sengene finnes i ulike modeller, farger og utførelser – alt for at du skal finne en som du kommer til å trives med. Et stort pluss er også det slitesterke stoffet, som holder seg fint år etter år.

 

Alltid 22 års garanti på senger

I en seng fra GDNT sover du ekstra trygt. Samtlige senger har 22 års garanti mot ramme- og fjærbrudd.

    Viser 0 av 0 produkter