Design by Retro

Viser 67 stilsikre produkter
brandCarousel

Design by Retro – tar det beste av 70-tallets design til nåtid

Inspirerende fra 70-tallet har Design by Retro et bredt utvalg av møbler i en retrostil. Det uttrykksfulle designet og de sterke fargene vekker nostalgien og gir hjemmet ditt en personlig stil.

Kampanje

Design der grafiske linjer møter dristige fargekombinasjoner

Varemerket Design by Retro tilbyr møbler som er inspirerte av 70-tallets herlige og uttrykksfulle design. Her finner du en mengde av forskjellige møbler der kombinasjonen av grafiske linjer og dristige farger forvandler hjemmet ditt til en skikkelig 70-talls drøm!


Karakteristisk for retrostilen og 70-tallet er klassikere som oppbevaringsmøbler i mørke treslag og kledde møbler i fløyel og skinn, i varme farger som sennepsgul, petrol og olivengrønn. I sortimentet fra Design by Retro finner du akkurat dette. Hva sier du om en stilfull skjenk i teak, en herlig fløyelssofa eller en spisestol i kunstlær? Uansett behov og ønske finner du garantert en retrofavoritt fra Design by Retro å bli forelsket i.


Detaljene som setter retrostilen

Det viktigste for retrostilen og ikke minst møblene fra Design by Retro er detaljene. Her er det de små sakene som gjør forskjell, som for eksempel vakre treben, detaljer i messing eller pikerte elementer. Møblenes design og utsmykking bidrar til en personlig innredning og skaper en nostalgisk atmosfære. Med andre ord har Design by Retro virkelig tatt det beste av 70-tallets design til nåtid!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Stil
Type
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje