Cura of Sweden

Viser 19 stilsikre produkter
31001328f6e37278e7c7887e44290adf.jpg

Cura of Sweden - vektdyne for økt søvnkvalitet

Cura of Sweden tilbyr produkter som underletter for deg som har søvnproblemer. Ergoterapeuter i Sverige har lenge hevdet at trykk mot kroppen ved innsovning virker avslappende, beroligende og søvndyssende. Cura of Sweden tilbyr vektdyner i ulike modeller og vekter, finn en vektdyne her som passer akkurat deg og dine behov.

Vektdynens bruk i svensk helsevesen

En av tre svenske sover dårlig og over en milion tar medisiner for å kunne sove. Søvnproblemer kan oppstå av mange ulike årsaker og dårlig søvn har en negativ innvirkning på for eksempel hukommelsen, konsentrasjonen, humøret og immunforsvaret. Ergoterapeuter i Sverige har lenge hevdet at trykk mot kroppen ved innsovning virker avslappende, beroligende og søvndyssende. Det hjelper deg også å sovne raskere, sove lenger og våkne mindre om natten. Derfor har vektdyner blitt brukt i svensk helsevesen i over 12 år for å behandle for eksempel demens, psykisk sykdom og nevrologiske sykdommer.

Vektdynen fra Cura of Sweden har vist flere positive effekter hos brukere. Noen av dem er:

  • Økt søvnkvalitet
  • Lenger tid i dypsøvn
  • Mindre snorking
  • Raskere innsovning
  • Mindre angst og uro
  • Piggere under dagtid
  • Mindre muskelverk
  • Våkner mindre opp på natten

Cura of Sweden tilbyr vektdynen i to ulike modeller. Begge modellene kommer i ulike vekter.
  • Cura Pearl er en føyelig og sval vektdyne. Dynen har en fylling av mikroperler (silisium) som former seg etter kroppen din.
  • Cura Cozy er en varm fiberdyne. Dynen har polyestertråder som er sydd i kanaler.


Stilig og funksjonell design i ett

Designen på Cura of Sweden’s vektdyne har en stilig og funksjonell design og kommer i flere ulike farger. Vektdynen fra Cura of Sweden kan brukes av alle, ung som gammel, og kan brukes på ulike måter. Velg selv om du vil bruke den som dyne på natten, eller om du vil bruke den i sofaen når du ser på TV på kvelden som bidrar til at kroppen får hvile og bedre avslapning.


Slik velger du vekt på din dyne

Cura of Sweden anbefaler å velge en dyne som er 10-15% av din kroppsvekt. Hvilken vekt man trives med og hva som føles bra er individuelt, noen foretrekker lettere og andre tyngre dyne.


Fokus på kvalitet og miljø

Cura of Sweden`s vektdyne er av veldig høy kvalitet med tanke på funksjon, utseende og design. Alle produktene fra Cura of Sweden er registrert hos det svenske legemiddelverket som et godkjent medisinsk hjelpemiddel og er miljø- og kvalitetssertifisert, samt CE-merket.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Funksjon
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager