Coast Living

86Produkter

Coast Living – drømmen om et hjem ved havet

Coast Living tilbyr møbler i naturnære materialer og farger. Med inspirasjonen fra et liv ved kysten, går møblene i en marin stil og kommer til å forvandle hjemmet ditt til en harmonisk oase.

Populære filter:
Sorter etter

Naturnære materialer og farger skaper en harmonisk enhet

Med inspirasjon fra naturens enkelhet tilbyr Coast Living møbler med et formspråk som tatt ut fra et luksuriøst hjem i The Hamptons. Den marine innredningsstilen er noe som virkelig har fanget og drevet Coast Living i utviklingen av møblene deres. Med en tydelig kobling til strand og hav blir kombinasjonen av materialer- og fargevalg magisk, og uansett hvor du bor kan du med disse møblene innrede hjemmet ditt til en harmonisk oase som puster kystliv rett igjennom.


Innredningsstilen marine med det lille ekstra

I den marine innredningsstilen er det materialene og fargene som setter stilen. Møblene fra Coast Living går i en naturlig fargeskala med en lys base og innpakket av herlige bleke pasteller. I kombinasjonen med store materialer som tre og lin blir resultatet enestående. De veldesignede møblene gir hjemmet ditt en herlig avslappet og naturnær følelse med detaljer i blant annet tre, messing og glass gir hjemmet ditt det lille ekstra.

Filter
Sorter etter Mest populære
Kategori
Utseende
Stil
Antall stoler
Type
Form
Antall sitteplasser
Funksjon
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Serie
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Forventet levering innen 10 hverdager