Coast Living

Viser 34 stilsikre produkter
brandCarousel

Coast Living – drømmen om et hjem ved havet

Coast Living tilbyr møbler i naturnære materialer og farger. Med inspirasjonen fra et liv ved kysten, går møblene i en marin stil og kommer til å forvandle hjemmet ditt til en harmonisk oase.

Kampanje

Naturnære materialer og farger skaper en harmonisk enhet

Med inspirasjon fra naturens enkelhet tilbyr Coast Living møbler med et formspråk som tatt ut fra et luksuriøst hjem i The Hamptons. Den marine innredningsstilen er noe som virkelig har fanget og drevet Coast Living i utviklingen av møblene deres. Med en tydelig kobling til strand og hav blir kombinasjonen av materialer- og fargevalg magisk, og uansett hvor du bor kan du med disse møblene innrede hjemmet ditt til en harmonisk oase som puster kystliv rett igjennom.


Innredningsstilen marine med det lille ekstra

I den marine innredningsstilen er det materialene og fargene som setter stilen. Møblene fra Coast Living går i en naturlig fargeskala med en lys base og innpakket av herlige bleke pasteller. I kombinasjonen med store materialer som tre og lin blir resultatet enestående. De veldesignede møblene gir hjemmet ditt en herlig avslappet og naturnær følelse med detaljer i blant annet tre, messing og glass gir hjemmet ditt det lille ekstra.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Type
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje