Belid

Viser 102 stilsikre produkter
brandCarousel

Belid – nordisk lysdesign i et klassisk design

Belid tilbyr et bredt sortiment med skandinaviske lamper av høy kvalitet. Med belysning fra Belid kan du ta ditt hjem til helt nye høyder. Velg mellom 100-vis av stilsikre lamper og oppgrader hjemmet allerede i dag.

Belid – et bredt utvalg av lamper til hjemmet

Blant klipper og hav på den svenske vestkysten finner vi Belid i Varberg. Som en av Nordens ledende leverandører av belysning er Belid et selvklart valg når det gjelder belysning til hjemmet. Det store utvalget fra Belid inkluderer alt fra taklamper og vegglamper til baderomsbelysning og spotlights. Hos oss på Chilli finner du Belids fantastiske sortiment av vakker belysning.


Nordisk design som holder over tid

Lampene fra Belid holder en høy kvalitet. Den skandinaviske kvaliteten ledsages av et tidløs design som gjør at du kan ha glede av lampene dine fra Belid år etter år. Det klassiske, stilrene designet passer bra inn i de fleste hjem og innredningsstiler, noe som gjør at de holder over tid.


Mer enn bare lys

Målet med å utnytte lyset fra den nordiske arven er en stor del av Belid og produktene deres. Med rett belysning kan du forandre opplevelsen i et rom. Derfor er belysning en så viktig del av vår følelse og trivsel. I vårt utvalg av Belids produkter finnes belysning til hele rommet. Her finner du blant annet den populære pendellampen Capo, lysekronen Gloria og den klassiske spisestuelampen Primus. Sjekk ut sortimentet og vi kan garantere at du kommer til å finne noe som passer inn hjemme hos deg!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Type
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager