categoryTopBlock
Hagebord

Grillbord ute

5stk produkter
Under sommeren er grillplassen dagens høydepunkt. Her skaper du kveldens måltid som skal nytes med familie og venner. For å skape den perfekte omgivelsene rundt grillen er et grillbord noe du må ha, da kan du enkelt forberede og servere maten på en og samme plass. Hos Chilli finner du et stort sortiment av grillbord til å ha ute. Bla blant mange ulike modeller og bestill hjem ditt nye grillbord billig online.

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg et grillbord?

Med et grillbord kommer det mange fordeler. Det er en plass der du kan hakke og forberede maten som skal grilles, oppbevar porselenet ditt, grilltilbehøret og server maten din. Med et grillbord kompletterer du utekjøkkenet ditt og grillen din.

Grillbord eller grillvogn?

Grillbordet er perfekt å ha ved siden av grillen der du kan oppbevare grilltilbehør, samtidig ha forberedt det som skal grilles. Med en grillvogn kan du enkelt servere måltider og plassere tallerkener, bestikk og glass. Det er derfor et bra alternativ å velge begge, om du har plass til det så klart.

Kan jeg ha grillbord på balkongen?

Absolutt kan du det! Bare pass på å velge en størrelse og materiale som passer din balkong og grill. Da kan du enkelt ha alt til grillen din på en og samme plass.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)