Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Hagebord

Campingbord til høysesongen

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Campingsesongen – den beste av alle sesonger. På en campingferie er det et par saker som kan forgylle tilværelsen og de verdsatte måltidene, nemlig et campingbord og en campingstol. I dine campingmøbler kan du samle tankene og/eller hele familien, og nyte friheten og naturen. Kjøp ditt campingbord og stoler på Chilli i dag og du er rustet til årets beste tid og livets herligste minner! 

Gode og smidige bord til campingturen

På Chilli finnes det en rekke ulike campingbord å velge mellom. Vi har bord for deg som er ute etter et lite eller stort campingbord, og vi har også campingbord som er sammenleggbare. Velg bord etter antall personer du vil ha plass til (eller etter hvor mye mat du har tenkt til å servere i ferien). Bordene kan brukes både inne og ute, perfekt om været slår om. Våre campingbord er utformet for å ta så lite plass som mulig under transport eller når de ikke brukes, slik at du kan pakke smart og lettere planlegge og fullende din campingferie. 

Kompletter ditt campingbord med stoler, så får du en komplett spisegruppe på campingen. Vi har et utvalg av campingstoler å velge mellom, velg de stolene som passer deg, dine preferanser og behov best.

Bestill dine campingmøbler på nettet her på Chilli. Vi leverer dine utemøbler hjem til deg!