Loungebord for en hyggelig uteplass

Viser 24 stilsikre produkter
Kampanje
Sorter etter

På Chilli elsker vi sommeren og de hagemøblene som gir oss muligheten til å nyte det vakre været til fulle. I en loungegruppe med tilhørende loungebord får du ferieluksus de luxe! Loungebord er ofte utformet i et smart design med store oppbevaringsrom, noe som gjør de ekstra praktiske. Loungemøblene gir deg altså et herlig sted å oppholde seg, samtidig som de gir deg gode muligheter til å bare være i nuet. 

Avslappende stunder ved ditt loungebord

Vi har et stort utvalg av loungemøbler som hjelper deg å ta vare på sommeren på beste mulige måte. I en loungegruppe med tilhørende loungebord kan du skape samme avslappende følelse utendørs som i stuen din. Kompletter din utendørsgruppe med et loungebord til alle velsmakende snacks som kan være hyggelige å ha i nærheten på uteplassen. Her kan du tilbringe solfulle dager og invitere venner på sommerlige selskaper. 

De fleste av våre loungebord er produsert i kunstrotting, et lettstelt materiale som dessuten ser luksuriøst og smakfullt ut. Hagemøbler i kunstrotting er slitesterke og står imot sterk sol og hardt regn, som gjør at møblene passer utmerket i vårt nordiske klima. Mange av våre bord har også en topplate i herdet glass for at du enkelt skal kunne holde ditt bord rent og pent.             

 

Filtrer & sorter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje