categoryTopBlock
Alle Hagebord

Loungebord for en hyggelig uteplass

114stk. loungebord
Kampanje

På Chilli elsker vi sommeren og de hagemøblene som gir oss muligheten til å nyte det vakre været til fulle. I en loungegruppe med tilhørende loungebord får du ferieluksus de luxe! Loungebord er ofte utformet i et smart design med store oppbevaringsrom, noe som gjør de ekstra praktiske. Loungemøblene gir deg altså et herlig sted å oppholde seg, samtidig som de gir deg gode muligheter til å bare være i nuet. 

Avslappende stunder ved ditt loungebord

Vi har et stort utvalg av loungemøbler som hjelper deg å ta vare på sommeren på beste mulige måte. I en loungegruppe med tilhørende loungebord kan du skape samme avslappende følelse utendørs som i stuen din. Kompletter din utendørsgruppe med et loungebord til alle velsmakende snacks som kan være hyggelige å ha i nærheten på uteplassen. Her kan du tilbringe solfulle dager og invitere venner på sommerlige selskaper. 

De fleste av våre loungebord er produsert i kunstrotting, et lettstelt materiale som dessuten ser luksuriøst og smakfullt ut. Hagemøbler i kunstrotting er slitesterke og står imot sterk sol og hardt regn, som gjør at møblene passer utmerket i vårt nordiske klima. Mange av våre bord har også en topplate i herdet glass for at du enkelt skal kunne holde ditt bord rent og pent.             

 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje