Markslöjd

Viser 662 stilsikre produkter

Trendy belysning fra Markslöjd

Markslöjd er et av Nord-Europas ledende belysningsselskaper og er representert i en rekke land over hele verden. Markslöjd har eksistert siden 1963 og opprinnelig holdt de på med håndverksartikler før de valgte å satse på belysning. I dag er Markslöjd et populært varemerke assosiert med kvalitet og design. Varemerket har blitt et ikon for trendy og funksjonell belysning samt interiørdesign som pryder stilbevisste hjem rundt om i verden. Hos Markslöjd finner du et bredt spekter av belysning i mengder av ulike design, farger og størrelser.

Historien om Markslöjd

Når Markslöjd startet opp var det det først og fremst dreide lampeføtter i tre og lampeskjermer i tekstil de produserte. Nesten alt ble produsert i Marks kommune. Hovedkontoret og sentrallageret finnes fortsatt igjen i hjertet av det såkalte ”Tekstilriket” mens mesteparten av produksjonen skjer i Fjernøsten.

Markslöjds visjon er å gjøre verden til et lysere sted – og det har de lyktes med, bokstavelig talt hvis du spør oss på Chili. Varemerket fokuserer på belysning for hjemmet så vel som for offentlige miljøer og tilbyr et bredt utvalg av dekorativ belysning og julebelysning.

Elektrisk sikkerhet har alltid vært i fokus på Markslöjd. Du kan derfor alltid spore en lampe fra Markslöjd da deres belysning er merket. En stor del av de skandinaviske husstandene har garantert en eller flere belysninger fra Markslöjd. Snu lampen og se etter etiketten!

Markslöjd - mer enn bare belysning

Interiørentusiasten vet at belysning er utrolig viktig for helhetsinntrykket av et rom, kanskje til og med den viktigste interiørdetaljen av alle. Å velge belysning som fremhever interiøret og møblene i et rom på riktig måte er minst like viktig som selve interiøret. Belysningen er rett og slett en del av interiøret!

Belysning fra Markslöjd er så mye mer enn bare belysning! En lampe fra Markslöjd er den perfekte kombinasjonen av funksjonell belysning og stilig design. Lampene er tilgjengelige i en rekke stiler og materialer som passer de fleste hjem. Markslöjds belysning tilbyr deg alt fra trendy messing og metall til nedstrippet svart med synlige lyspærer og fantastiske krystallkroner.

I vårt brede utvalg av belysning fra Markslöjd finner du:

  • Taklamper
  • Vegglamper
  • Gulvlamper
  • Bordlamper
  • Adventstaker og julebelysning
  • Utebelysning

Tre klassiske designlamper fra Markslöjd

Capital taklampe.

Denne populære taklampen i stilig design med 9 synlige lyspærer er tilgjengelig i moderne krom og stilig messing. En favoritt i det trendy hjemmet som passer de fleste interiørstiler. Velg gjerne lyspærer i antikk design for å høye stilfaktoren ytterligere.

Sky taklampe

Sky taklampe er en stilig taklampe med tre synlige lyspærer som henger i forskjellige høyder. Velg mellom fargene svart og messing. Perfekt å henge over spisebordet eller salongbordet. Et soleklart valg for det trendbevisste hjemmet!

Läckö krystallkrone

Läckö er en fantastisk krystallkrone som garantert blir i øynefallende uansett hvor du velger å plassere den. Den gir et luksuriøst inntrykk og er et ekte håndverk. La den bli prikken over i’en i spisestuen eller stuen, eller for ekstra luksus på soverommet ditt. Det kan ikke bli annet enn en suksess!

Hos Chilli finner du alltid designbelysning fra Markslöjd til virkelig gode priser! Ta en titt på vårt online utvalg. Velkommen til Chili!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager