Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Kinnabädden – prisgunstige kvalitetssenger

2 stk produkter

I over 60 år har Kinnabädden produsert ekte skandinaviske kvalitetssenger med fantastisk sengekomfort. Sengene er laget av nøye utvalgte materialer av høy kvalitet som garanterer at sengen din vil vare i mange år fremover. En seng fra Kinnabädden er et solid håndverk og et trygt valg! Sengene er laget av dyktige håndverkere som bruker moderne produksjonskapasitet ved behov. Kinnabädden har på den måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng. Kinnabädden velger materialer basert på flere forskjellige kriterier: funksjon, holdbarhet, utseende og følelse. Resultatet er en serie senger som er designet for å imøtekomme kundenes krav til komfort, holdbarhet og valuta for pengene.

 

Kinnabädden – et langsiktig valg

Sengen er uten tvil en av de viktigste møblene i hjemmet. Vi sover sammenlagt nesten en tredjedel av våre liv og spanderer utallige netter i sengen. Derfor er valget av sengen utrolig viktig! En seng skal være av høy kvalitet, god komfort, holde i flere år fremover og gjerne være prisgunstig. Det forstod sengeeksperten på Kinnabädden allerede for over 60 år siden. Derfor finner du akkurat det i Kinnabäddens store sortiment av senger. En seng fra Kinnabädden kommer med et løfte – et løfte om et langsiktig forhold mellom deg og din seng! Du skal kunne kjenne deg trygg med du gjør et bra valg når du kjøper en seng fra Kinnabädden.

 

Kinnabädden hos Chilli

Vi i Chilli streber etter å kunne tilby rimelige, stilige og trendy møbler av høy kvalitet til markedets beste priser. Når du handler hos oss, kan du være sikker på at du finner møbler som kombinerer både stil og funksjon. Et like funksjonelt som stilsikkert hjem skal ikke behøve koste skjorta! I alle fall ikke soverommet. En like prisgunstig som fin og behagelig seng finner du hvis du tar en titt på vårt store sortiment fra Kinnabädden. Vi har nøye valgt ut våre absolutt favoritter fra Kinnabädden for å kunne tilby deg det beste for akkurat ditt hjem og soverom.

 

Populære sengeserier fra Kinnabädden

I vårt sortiment fra Kinnabädden finner du to veldig populære sengeserier: Venus og Jupiter.

Kinnabädden Venus

Venus er Kinnabäddens mest eksklusive sengeserie. Kinnabädden Venus gir deg alt som den sanne skandinaviske søvnkomforten kan tilby. Venussengene anpasser seg til alle rørelser og gir kroppen den beste mulige hvile.

Kinnabädden Jupiter

Jupiter er med sine svært rimelige senger, kolleksjonen som oppfatter drømmen om en god sovekomfort for alle.

I Chillis sortiment av senger fra Kinnabädden finner du:

  • Kontinentalsenger
  • Regulerbare senger
  • Luksuriøse sengegavler
  • Overmadrasser
  • Sengetilbehør som, sengegavler og nakkeputer.

 

Smarte og luksuriøse tilbehør for sengen din fra Kinnabädden

Pynte din seng med luksuriøse og smarte tilbehør! Hos Kinnabädden finner du et bredt utvalgt av sengegavler i en mengde ulike farger, materialer og design som passer de ulike sengene.Kombinere og designe din egen drømmeseng og selvfølgelig kan du alltid i fremtiden endre materialet og fargekombinasjoner. Som prikken over i’en kan du velge mellom en mengde ulike ergonomiske nakkeputer i flere modeller som passer våre sengegavler.

Med andra ord – hos Kinnabädden finner du alt du behøver for å skape din drømmeseng og sove fantastisk i mange år fremover!

Viser 2 av 2 produkter