Keter

Viser 70 stilsikre produkter
brandCarousel

Keter - ledende innen husholdnings- og hageprodukter

Keter Plastic er en av verdens ledende produsenter og markedsførere av harpiksbaserte husholdnings- og hageprodukter. Med fokus på innovasjon drevet av forbrukerinnsikt, tilbyr Keter et imponerende utvalg av møbler. Hvert Keter produkt er nøye designet for å kombinere holdbarheten til plast, attraktiv design og funksjonalitet. Varemerkets fortsatte forpliktelse til å forenkle og forbedre forbrukernes hverdag har vært nøkkelen til global suksess. Keter er et globalt selskap som har vært aktiv i over 60 år.

Kampanje

Keter – prisbelønnet design

Produkter fra Keeter har blitt anerkjent og har fått en rekke prestisjetunge internasjonale priser og har blant annet vunnet priser mer enn en gang for holdbar industriell design.


Bestille hagemøbler fra Keter online hos Chilli

Keter har blitt et populært varemerke hos oss, og vi kan med stolthet presentere hagemøbler av beste kvalitet, som inneholder både stil, design og høy komfort. Varemerket har et bredt utvalg av slitesterke hagemøbler og tilbehør som kan forgylle mange øyeblikk på uteplassen din - år etter år.


De mest populære produktene fra Keter hos oss på Chilli er blant annat spisegrupper for utebruk, putebokser, barbord og loungegrupper. En puteboks er et perfekt alternativ for deg som vil forlenge levetiden på dine puter når du ikke bruker dem –værbestandig, stabil og stilig utendørsoppbevaring! En stilig puteboks kan fylle en tom plass på terrassen din og fungere som et praktisk sidebord med oppbevaring.


Bestill prisgunstige hagemøbler fra Keter online allerede i dag – alltid 14 dagers angrerett og lav frakt!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stil
Pris
Kategori
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje