Herstal

Viser 44 stilsikre produkter
brandCarousel

Herstal - innovative belysning og designlamper

Herstal er et varemerke som har produsert vakre, enkle og funksjonelle lamper i flere tiår. Vi på Chilli liker Herstals minimalistiske og stilige lamper. Ved å holde belysningen enkel og ren, er det mulig å uttrykke seg med innredningen uten at lampene tar over. Med et utvalg av gulvlamper, vegglamper, baderomslamper og mye mer, er vi sikre på at du finner dine lamper til hjemmet.

Lampedesign fra Danmark

Historien om Herstal begynner i Odense i 1987 da ekteparet Martin og Lotte Herstal overtok en liten lampebutikk med drømmen om en dag å designe lamper selv. Lampene de solgte var for det meste stilige modeller av halogenlamper. Ti år senere profilerte varemerket seg med sin elegante og funksjonelle lysdesign og har et bredt spekter av belysning i dag.

Noen av Herstals mest populære lamper

Vienda bordlampe er en elegant lampe og lett å plassere med sin skålformet lampeskjerm som leder lyset ned langs lampens metalfotl. Vienda er en lampe som passer godt som spotbelysning på et avlastningsbord eller i vinduskarmen.
Harlekin Vegglampe i metall og frostet glass gir et behagelig lys og den moderne lampen har et diskret design i form av et timeglass. Lampen lyser i begge retninger, dvs. både oppover og nedover, noe som gjør lampen optimal å plassere i gangen, soverommet eller på en mørk vegg i stuen.
Manola lysekrone er basert på en iøynefallende metallarmatur som gir en moderne og stilig inntrykk. Manola passer bra i hallen eller som en stilig belysning over spisebordet.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil
Type
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)