Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Hartman – trendy hagemøbler til uteplassen din

6 stk produkter

Hartman er et varemerke som tilbyr trendy hagemøbler for uteplassen din. I sortimentet finner du både bord og stoler i et stilrent design.

 

Hagemøbler med høy komfort

I over 50 år har Hartman produsert hagemøbler med høy komfort. Merkets visjon er å sikre at komfort er en prioritet i alle produkter. Enten du bare nyter solen i en time eller nyter en hel middag med vennene dine, bidrar Hartmans stoler og lenestoler til en komfortabel komfort. Et flertall av hagemøblene i Hartmans sortiment er designet med en bred sittedybde som gjør at du sitter behagelig under hele middagen. Et tydelig eksempel på en lenestol som gir høy komfort med et stilig design er den store favoritten Saurum. Lenestolen er tydelig designet med en buet form, for å gi en god støtte til ryggen. Hartmans sortiment er et klart valg for deg som vil skape en uteplass med stilrene hagemøbler, men ikke måtte kompromisse med komforten.

 

Produkter i et stilrent design

Innovasjon er et av Hartmans nøkkelord. Merket streber hele tiden etter å utvikle hagemøbler i et stilig design. Enten du innreder et større eller mindre uterom, tilbyr Hartman hagemøbler for alle behov. Utvalget inkluderer alt fra mindre Cafébord til mer robuste spisegrupper. Felles for alle produktene er at designet er noe utenom det vanlige. Hartmans hagemøbler har et stilig design der du kan legge til dekorative puter for å oppnå den stil du ønsker på uteplassen din.

Viser 6 av 6 produkter