Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Lenestoler

Sjeselonglenestol & divanlenestol

56 stk produkter
Viser 24 av 56 produkter
1
...
3

Hva er et bedre sted å slappe av enn i en komfortabel sjeselong eller en divan lenestol fra Chilli? Vår lidenskap er å tilby vakre møbler som er både funksjonelle og komfortable, og vårt utvalg av sjaiselonger og divaner er intet unntak. Våre liggestoler har en unik design som gir deg maksimal liggekomfort, og er perfekte for moderne hjem der kvalitet og design står i fokus. Chillis sjaiselonger og divan lenestoler er ideelle for avslapning foran TV-en, lesing av en bok eller som en komfortabel seng for middagsluren. Sortimentet vårt inkluderer også liggestoler som passer perfekt til moderne innredning. Kjøp dine nye favorittmøbler online på Chilli.no og få rimelig og høykvalitets interiør levert til døren din. Vi tilbyr pålitelig og enkel levering, og du har alltid 14 dagers angrerett for å være sikker på at ditt kjøp føles riktig.

Hva er en sjeselong eller divanlenestol?

En sjeselong er et komfortabelt sitte- og liggemøbel som gir ekstra støtte og komfort. Den er perfekt for å lene seg tilbake og slappe av i, og kan brukes til å se på TV, lese en bok eller til og med sove i. Hos Chilli finner du sjeselonger i ulike utførelser, fra elegante skinnmodeller til myke stoffvarianter.

Er sjeselonger komfortable å sitte i?

Ja, mange opplever at sjeselonger er veldig komfortable å sitte i. Dette skyldes den lange sitteflaten som gir ekstra plass til å strekke ut bena. Noen sjeselonger har også justerbare ryggstøtter som gir ekstra komfort.

Hvilke rom passer sjeselonglenestoler og divanlenestoler best i?

Sjeselonger og divanlenestoler passer utmerket i mange ulike rom, inkludert stue, soverom og kontor. Sjeselonger gir en elegant og komfortabel plass å slappe av og ta det med ro på. Våre divanlenestoler og sjeselonger er også perfekte tillegg til sofaen og et utmerket frittstående møbel i soverom eller stue.

Kan jeg bruke min sjeselong som seng?

Det avhenger av hvilken sjeselong du har og hvordan den er konstruert. Noen sjeselonger er utformet for å brukes som en ekstra seng, mens andre kun er ment å brukes som en del av en sofa eller som et fristående møbel for avslapping.