Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Lenestoler

Lenestol med fotskammel

16 stk produkter
Viser 16 av 16 produkter

Len deg tilbake og slapp av i en deilig lenestol med fotskammel! Hos oss finner du et bredt utvalg av høykvalitets lenestoler med fotskammel i ulike stiler og materialer. En lenestol med fotkrakk er det perfekte møbelet for avslapping etter en lang dag. Den høye ryggen og fotskammelen gir ekstra støtte og komfort. Våre lenestoler med fotskammel er ikke bare komfortable å sitte i, de kommer i flere ulike modeller, stiler, materialer og farger, slik at alle kan finne en lenestol med fotskammel som passer inn i deres hjem. Bestill nå og nyt en avslappende stund i en luksuriøs lenestol med fotkrakk!

Kan jeg kjøpe en lenestol og fotskammel separat?

Ja, det er absolutt mulig å kjøpe en lenestol og fotskammel separat, men å kjøpe dem sammen sikrer at du får samme farge og materiale på lenestolen og fotskammelen. Så hvis du vil ha en lenestol med fotskammel som ser ut som et sett, anbefaler vi alltid å kjøpe lenestolen og fotkrakken sammen som en pakke.

Hvilken farge bør jeg velge på min lenestol med fotskammel?

Valget av farge på din lenestol med fotskammel avhenger av din personlige smak og interiørstil. Hvis du ønsker en lenestol med fotskammel som smelter sammen med resten av interiøret ditt, kan du velge en farge som harmoniserer med fargene du allerede har i hjemmet ditt. Hvis du ønsker en mer markant lenestol med fotskammel, kan du velge en farge som kontrasterer med resten av fargeskjemaet og interiøret ditt. Hvis du er usikker på materiale eller farge, kan noen stoffer bestilles som prøver slik at du kan få en følelse av materialet før du kjøper din nye lenestol med fotskammel.

Kan jeg bruke en lenestol med fotskammel som arbeidsstol?

En lenestol med fotskammel er utformet for avslapning og er derfor kanskje ikke den beste arbeidsstolen i det lange løp. Men det kan selvfølgelig være deilig å sitte en stund og jobbe i din nye lenestol hvis du føler for det. For hele arbeidsdager anbefaler vi alltid en ergonomisk kontorstol som støtter hele kroppen og gir en behagelig sittestilling.