Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Lenestoler

Ørelappstol

27 stk produkter
Viser 24 av 27 produkter
12

På jakt etter en virkelig komfortabel og stilig lenestol å slappe av i? Da er en ørelappstol noe for deg! Chilli har et bredt utvalg av ørelappstoler i ulike farger, materialer og stiler. Disse klassiske stolene med høye rygger og komfortable ørelapper er perfekte for avslapning og lesing, eller hvorfor ikke som en stilig innredningsdetalj i stuen eller biblioteket ditt? Utforsk Chillis utvalg av ørelappstoler og finn den perfekte stolen der du kan slappe av.

Ofte stilte spørsmål om ørelappstol

Hva er en ørelappstol?

En ørelappstol er en klassisk stol som kjennetegnes av høye armlener og en høy rygg med "ørelapper" som gir ekstra støtte og komfort for hodet og nakken. På Chilli finner du ørelappstoler i mange ulike materialer, stiler og farger.

Hvor kommer ørelappstolen fra?

Ørelappstolen er en klassisk stol som har eksistert siden slutten av 1600-tallet. Opprinnelig kjent som "Wing Chair" eller "Wingback Chair" i England, ble den brukt som en skjerm mot trekkfulle rom og holdt varmen rundt personen som satt i stolen. Senere spredte stolen seg til Europa og Nord-Amerika og ble et populært møbel både i hjemmet og offentlige rom. I dag er ørelappstoler fortsatt populære og finnes i mange ulike stiler og materialer.

Hvor er det beste stedet å plassere en ørelappstol?

En ørelappstol er et allsidig møbel som kan plasseres i mange ulike rom, fra stuen til biblioteket eller soverommet. Tenk på hvilken plassering som passer best for deg for å slappe av og nyte din nye stol.