Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Lenestoler

Trendy, prisgunstige fløyelslenestoler

116 stk produkter
Viser 24 av 116 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Stuemøblene setter tonen for hvordan ditt hjem og din innredning oppfattes. Hvorfor ikke gjør det med en elegant og vakker fløyelslenestol? Fløyelsstoff er et sofistikert materialvalg som tar plass og som synes i hjemmet. Derfor har vi valgt å bruket stoffet på våre vakreste møbler som lenestoler, sofaer og på hele sofagrupper for et imponerende inntrykk. Det er viktig å finne en lenestol som får deg til å nyte alle stunder og få ut det meste av ditt liv der hjemme. Utforsk sortimentet for å finne den perfekte fløyelslenestolen for akkurat deg!

Møbler i fløyel gir tidløs eleganse


Din innredning forteller historien om deg og ditt liv. Formidle din egen unike fortelling med en trendy og fløyelsmyk klassiker. Chillis fløyelslenestoler finnes i tidløse og klassiske modeller, bare for å forsterke følelsen av sofistikert eleganse. Storfavorittene er Chesterfield og Howard som begge bringer med seg en spesiell atmosfære som bare må oppleves. En vakker detalj som på mange måter fullender disse lenestolene er messingknopper som har blitt dypstiftet inn i stoffet. Knoppene tilfører liv samtidig som mønstrene av dypstiftningen skaper en spennende dynamikk i det allerede originale stoffet. 
 

Fløyel rengjøring

Fløyel kan oppleves som et materiale som er vanskelig å holde rent, og selvfølgelig krever det litt mer arbeid enn et vanlig møbel. Men med rett veiledning og hjelpemidler synes vi helt klart at litt ekstra møbelpleie er verdt det lekre resultatet våre fine fløyelsmøbler gir. Det som er viktig å tenke på er å forsøke holde stoffet tørt og ikke få det vått. Børst forsiktig rent sofaen kontinuerlig med en myk børste for å holde stoffet rent og pent.