Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Lenestoler

Klubblenestoler – stilfulle og klassiske møbler

36 stk produkter
Viser 24 av 36 produkter
12

Klubblenestolen er en selvsagt detalj i det stilbevisste hjemmet. Vi på Chilli har en forkjærlighet for stilfulle møbler som setter karakter på rommet og samtidig tilbyr en høy bekvemmelighet. Den klassiske klubblenestolen er et prakteksempel på et møbel som er like stilig som behagelig å sitte i, derfor er den en stor favoritt hos oss på Chilli. Klubblenestolen er også et allsidig møbel da den passer i de fleste innredningsmiljøer. Den finnes også i flere ulike stiler slik at du kan velge den typen av klubblenestol som passer ditt hjem aller best. Hos Chilli kan du velge blant et smakfullt utvalg av klubblenestoler i ulike farger og utførelser.

Velg rett klubblenestol for ditt hjem

Klubblenestoler er tidløse klassiske møbler som man finner i de fleste innredningsmiljøer som forbindes med design og karakter. Hvordan skal man da vite hvilken klubblenestol man skal velge? I det moderne hjemmet kan du velge en glatt, stilren modell i en lys farge som gir et trendy inntrykk. I et hjem med en litt mer romantisk stil eller shabby-chic-inspirert stil så kan du med fordel velge en klubblenestol med dypstiftede knapper i luksuriøs fløyel i en vakker farge som gammelrosa for å gi rommet en luksuriøs touch. I et hjem med vintagestil passer en klubblenestol i stilfullt svart kunstlær utmerket og blir et karakteristisk innslag med en moderne følelse. På Chilli finner du klubblenestoler i luksuriøs fløyel i flere farger, i et stilrent møbelstoff eller i moderne svart PU-lær. Fordelen med klubblenestoler er at de passer fint i mange ulike rom og miljøer. 

Klubblenestolen gjennom historien 

Historisk sett så har klubblenestoler ofte blitt sett i pubmiljøer i England eller i elegante spisesaler og storslåtte bibliotek på gods og herregårder. I dag finnes møbelet også i moderne miljøer som i hotellobbyen eller i stuen. Du kan velge å la din klubblenestol bli et iøynefallende møbel som alene kan stå i rampelyset i ditt lesehjørne, eller med du kan med fordel kombinere den med en sofa og et bord for å skape en vakker, lokkende sofagruppe i stuen. Alle våre klubblenestoler er like lettstelte som vakre å se på og bekvemme å sitte i. Med en klubblenestol i ditt hjem kan du være sikker på at du har fått et karakteristisk og elegant møbel som aldri går av moten.