Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Lenestoler

Chesterfield lenestol – elegant håndverk med stil

24 stk produkter
Viser 24 av 24 produkter

Med sitt elegante design med en luksuriøs vintagefølelse kommer en Chesterfieldlenestol fra Chilli til å sette stilen på dine stuemøbler! Chesterfield er en unik møbelserie med en stil som karakteriseres av vakkert rustikt håndverk. Møblene er god kvalitet med detaljer som løfter din innredning til et høyere nivå. Våre chesterfieldinspirerte møbler er laget av utvalgte høykvalitative materialer som skinn og slitesterkt stoff, i klassiske farger som okseblod og vinrødt. Møbler som ånder engelsk herregård i sann vintagestil. 

Vintageinnredning med Chesterfield

En Chesterfield lenestol er perfekt å kombinere med en ellers moderne innredning i stuen for å få en unik touch og på samme tid få en tidløs klassiker som du kommer til å elske. Slapp av i sann engelsk luksusånde i en lenestol, fotskammel, 2-seters- eller 3-seters sofa i Chesterfield stilen fra Chilli. 

Chesterfieldlenestolen er et vakkert håndverk som har vært en klassiker blant sittemøbler i mer enn 200 år. Det blir sagt at Chesterfieldsofaen har sin opprinnelse i England og den engelske adelen på 1700-talet der den ble produsert for første gang som en gave til en fremstående adelsmann. I følge historien var sofaen laget i vakkert skinn med høy rygg og var prydet med dekorative dypstiftede knapper. Bena i massivt tre var dreid i myke, vakre former. Chesterfieldlenestolene holder seg godt selv i dag med sitt karakteristiske design og hos oss på Chilli finner du chesterfieldinspirerte møbler av høy kvalitet i ulike varianter som alle er produsert i slitesterkt stoff eller skinn som ånder vintage, luksus og eleganse. 

Velkommen til Chilli!