categoryTopBlock
Lenestoler

Massasjestol

2stk produkter

Hvorfor ikke la din favoritt stol ha en massasjefunksjon? Lang og stressende dag på jobben? Verker i rygg og nakke? Da kan det være fantastisk å vite at det står en massasjestol eller en massasjelenestol og venter på deg der hjemme. Hos oss på Chilli finner du et bredt utvalg av nøye utvalgte massasjelenestoler sånn at du kan unne deg litt ekstra avkobling i ditt eget hjem.

 

Opplev fordelene med en massasjestol

En massasjestol eller en massasjelenestol er en ergonomisk designet stol med fordeler som kan sammenlignes med et massasjebesøk. Å investere i en massasjestol eller en massasjelenestol er et steg på vei mot økt trivsel og en bedre helse. En elektrisk massasjestol: 

  • løsner spenningene i kroppen 
  • øker blodsirkulasjonen 
  • hindrer arrdannelse etter skade på muskelvev
  • har en god effekt om du er stiv og støl, men ønsker å komme tilbake til normalen

I tillegg til dette har massasje også en rolig effekt på nervesystemet og har immunforsterkende egenskaper. Fordelene er mange, og hos oss på Chilli kan du kjøpe en billig massasjestol uten å gå på kompromiss med kvalitet og design. 

Det du må tenkte på når du skal kjøpe massasjestol eller massasjelenestol

I vårt sortiment kan du velge blant forskjellige modeller, design og finne en massasjestol som passer akkurat deg og dine behov, men også din innredningsstil. For at du skal kunne bli veldig fornøyd med din nye massasjelenestol er det viktig å tenke på at den skal være tilpasset for den eller de som skal bruke den. Tenk på for eksempel at lengden kan ha en betydelse på massasjestolens innvirkning. Tenk også på hvordan lenestolen skal brukes. Er du ute etter en massasjestol i oppreist sittestilling eller ønsker du å kunne justere lenestolen i ulike posisjoner – fra sittende til liggende? Har du spørsmål om våre produkter eller om ditt kjøp, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice og de hjelper deg ved behov!   

Kjøp massasjestol billig og enkelt online 

Våre massasjelenestoler er det perfekte valget for deg som ønsker en førsteklasses avkobling og perfekt komfort etter en hektisk dag. Med et bredt utvalg av ulike modeller og design kan vi tilby massasjestoler og massasjelenestoler til de fleste behov og stiler. Du vet vel om at vi også tilbyr massasjebord. Med lave fraktkostnader og levering til hjemmet kan du snart oppleve fordelene med en helt egen massasjelenestol.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager