Hopp over overskriften og gå videre.
Bord

Spillebord

32 stk produkter
Viser 24 av 32 produkter
12

Vil du ha et spillebord til spille kvelden med venner og familie? Hos Chilli finner du et bredt utvalg av forskjellige spillebord billig til alle muligheter. Velg blant ølpingisbord, biljardbord, fussball, tennisbord, pokerbord og mange flere. Vi tilbyr spillebord i forskjellige farger, størrelser og design.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger spillebord?

    Begynn med å definere hvor stor plass du har og hvilken type av spillebord du vil ha, og at spillebordet skal passe inn med resten av innredningen din. Har du en mindre plass tilbyr vi sammenleggbare spillebord for deg som vil gjemme unna dem når de ikke er i bruk. Vi har også mindre spillebord som er enkle å ha fremme uten at de tar for mye plass.
  • Hva er et multi spillebord?

    Med et multi spillebord kan du spille flere forskjellige spill på samme bord. Et kombinasjonsbord innebærer at dere kan variere spill, for eksempel spille bordtennis og biljard på samme spillebord. Et multi spillebord passer deg som ikke kan bestemme deg for hvilket spillebord du vil kjøpe.
  • Kan jeg oppbevare spillebordet mitt?

    Noen av våre spillebord kan legges sammen eller gjøres stellbare. Da kan du enkelt oppbevare dem når de ikke brukes, uten at de tar for mye plass. Velg mellom stellbare biljardbord eller sammenleggbare bordtennisbord.