Regulerbar Seng Venus 90x200 Lysgrå

Kinnabädden

Artikkelnummer: 532496
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde90 cm
Lengde200 cm
Totalhøyde66 cm
Sengemål90x200 cm
Antall
Komfortsoner (stk)5
Øvrig
VaremerkeKinnabädden
SerieKinnabädden Venus
FargenavnLysegrå
Farge
FunksjonStillbar
PuterUten puter
Fjæring springfjærmadrassPocket
GavlUten gavl
TypeJusterbar seng
KvalitetLyx
Garanti25 år der 5 år er på motor

Produktinformasjon

Venus regulerbare seng er den ultimate sengen for deg som vil kunne gjøre alt i sengen! Spise, lese, se på TV, surfe og naturligvis - sove! Sengen har pocketfjær med 5 soner som kan snues i mellommadrassen for å oppnå maksimal komfort og elastisitet. Du regulerer enkelt sengens posisjon med en trådløs fjernkontroll i fotenden, i ryggen og en ekstra nakkeknekk som gir deg god støtte til hodet. I Venus regulerbare seng sover du alltid godt og akkurat som du vil! 

Velg mellom ulike varianter:

 • 180-seng: fast/fast (2 stk. 90-senger med komfortnivå fast)
 • 180-seng: medium/medium (2 stk. 90-senger med komfortnivå medium)
 • 180-seng: medium/fast (1 stk. 90-seng med komfortnivå fast & 1 stk. 90-seng med komfortnivå medium)
 • 90-seng: velg mellom komfortnivåene fast eller medium. 

Konstruksjon

Overmadrass Summer/winter 40 mm lateks
Overmadrassen summer/winter har en mengde praktiske funksjoner som gjør madrassen unik. Madrassen er kanalsydd og har innebygde kanaler som gjør at madrassen ventileres maksimalt. Overmadrassen er laget av lateks som er et naturmateriale som gir utmerket støtte til hele kroppen samt er ettergivende og sterk. Lateksmadrasser er myke og elastiske og gir en stabil liggekomfort og fanger opp bevegelser i sengen. Summer/winter har en unik funksjon som gjør at du kan snu madrassen og tilpasse den etter årstiden, da den er stoppet med 500 g bomull på ene siden og 500 g ull på den andre. Ved å snu madrassen med jevne mellomrom, forlenger du også livslengden, da den ikke slites like fort. Overmadrassen har en antibakteriell og kjølende effekt takket være innvevde bambusfiber.

Fjærmadrass (velg mellom medium eller fast)
Den vendbare pocketmadrassen har et stort overtrekk som gjør det mulig å snu og bytte ut pocketkjernene inni. Dette gjør at du enkelt kan påvirke sengens fasthet ved å velge pocketkjerner med komfortnivåene medium eller fast. Det vendbare pocketsystemet med 5 soner gir deg en ergonomisk ryggposisjon ved å fordele vekten din jevnt over hele madrassen. Madrassen tilpasser seg derfor lettere etter kroppen din for å gi deg maksimal støtte og komfort for å få en dypere søvn. Pocketkjernene inneholder Cooltex som er et avansert materiale med gode ventilasjonsegenskaper og antimuggegenskaper. Antiglide i overtrekkets overside holder overmadrassen på plass.

Regulerbar bunn
Rammen er oppbygd av en 20 cm bred treramme av svensk furu av høyeste klasse som gjør sengen svært stabil. Den justerbare bunnen har 42 lameller, der 6 av dem er justerbare fra myk til fast for å gi maksimal støtte til hoften. Du styrer enkelt sengen med en kraftfull linakmotor med lavt energiforbruk med en trådløs fjernkontroll. Du kan også velge å styre sengen med din smartphone eller ipad ved å enkelt laste ned en app og koble til linakmotorens bluetooth. Motoren er også utstyrt med en praktisk nattbelysning, slik at du enkelt kan justere posisjonen din om natten.   

Denne sengepakken inneholder:

 • Sengeben Champagne 19 cm (4-pk)
 • 1 stk. pocketkjerne med komfortnivå medium til 90-seng

Øvrig informasjon

 • Farge: Grå
 • Materiale: Tre (svensk furu)
 • Møbelstoff: Sengen er trukket med et skumlaminert møbelstoff som er Økotex-merket. Det betyr at stoffet og tråden er fri fra kjemikaler som kan være skadelige ved kontakt med huden.
 • Mål: 90x200 cm - Høyde inkl. ben og madrass: ca. 65 cm
 • Venus sortiment har 25 års garanti mot ramme- og springfjærbrudd samt 5 års garanti på motorene.

Om Kinnabädden
Kinnabädden har over 60 års erfaring med å bygge senger. Med en seng fra Kinnabädden får du ekte skandinavisk sengekomfort, materiale og håndverk av svært god kvalitet og stor trygghet i mange år framover. Kinnabädden bruker dyktige håndverkere der det trengs og utnytter moderne produksjonskapasitet der det behøves. Kinnabädden har på denne måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng!

Varemerke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt

Shopp våre Instagram-favoritter