Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Julesalg & Romjulssalg 2023

JULESALG & ROMJULSSALG 2023

JULESALG & ROMJULSSALG 2023

Julen nærmer seg og snart er det romjulssalg. Det er tradisjon at salget begynner i romjulen, men her på Chilli drar vi i gang vårt julesalg og romjulssalg allerede den 19 desember. Ikke gå glipp av årets største shoppingtid og muligheten for å gjøre et ordentlig kupp blant nedsatte priser på møbler og innredning. Vi har samlet de aller beste tilbudene og rabattene slik at du kan gjøre årets beste kupp. Spar penger og kjøp møbler og innredning på vårt store romjulssalg.

Gjør de beste salgs-kuppene på Chilli

Vi har slått på stort til årets romjulssalg og vi har en mengde hete deals og rabatter. Velkommen å gjøre et kupp med opptil 70% rabatt. Hold et øye på når startskuddet er for vårt romjulssalg så går du ikke glipp av de beste tilbudene på møbler og innredning. I salget finner du et stort utvalg av varemerkesprodukter. Leter du kanskje etter julegaver og som vanlig er du ute i siste liten? Eller kanskje du ikke fikk alt du ønsket deg til jul? På romjulssalget kan du spare penger og gjøre noen riktig bra funn, til deg eller noen du liker. Pass på å gjøre funn på nye og fine møbler og innredning til hjemmet til det nye året. Nytt år, nye muligheter! Romjulssalget er det perfekte tilfelle å slå til på den sofaen eller den matta med crazy farge eller akkurat den stilen du har hatt lyst å teste, men ikke ville betale full pris for. Vi gleder oss å kunne tilby akkurat det du behøver eller vil ha på romjulssalget 2023.

Populære produkter på romjulssalget

Gjør et kupp på våre mest populære produkter blant møbler og innredning til FANTASTISKE PRISER! Vi setter ned prisene på hele sortimentet i romjulssalget, det gjelder også våre toppselgende møbler. Gjør et funn på Belysning og Lamper, Matter, Senger, Spisegrupper, Lenestoler, Oppbevaringsmøbler, Baderomsmøbler, Spabad, Sofaer og Sovesofaer og mye mye mer. Vi tilbyr møbler og innredning til gangen, soverommet, stuen, kjøkkenet, spiserommet, baderommet, barnerommet og uterommet. Oppdag vårt store utvalg på romjulssalget og gjør et funn blant populære produkter og varemerker. Men, husk vær ute i god tid, det er en risiko at våre mest populære produkter blir fort utsolgt.

Shopp online på romjulssalget

Sparer både tid og penger ved å besøke vårt romjulssalg på Chilli.no. Her behøver du ikke en gang å stå i kø for å handle. Varm en kopp gløgg, sett deg komfortabel og klikk hjem dine favoritter i fred og ro via din datamaskin. Vi leverer møblene hjem til deg og du har 14 dagers angrerett.

Gå ikke glipp av våre beste deals!

Hold deg oppdatert på tilbudene og rabattene ved å registrere deg for nyhetsbrev allerede i dag. Da er du sikker på å være blant de første på å ta del av de beste tilbudene og rabattene som kommer på romjulssalget. Vi holder deg oppdatert frem til salget starter slik at du er sikker på å ikke gå glipp av noen av våre fantastiske tilbud under årets romjulssalg. Ikke glem, romjulssalget 2023 begynner snart!