Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Baderomsinnredning

Såpedispenser & såpekopp

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Hold vasken ren og ryddig med en såpepumpe eller såpekopp fra Chilli. Vi har et stort utvalg av såpeholdere, fra klassiske til moderne, slik at du kan finne en som passer til interiøret og stilen din. Med en stilig såpepumpe eller såpekopp fra Chilli slipper du de plastiske såpepumpene du kjøper såpe i, og det evige klisset som den harde såpen etterlater seg på kanten av vasken.

Hvordan fyller jeg på min såpepumpe?

Fyll på såpepumpen din ved å enkelt fjerne toppen av pumpen og fylle på med flytende såpe eller desinfeksjonsmiddel for hender. Sørg for å ikke overfylle såpepumpen og følg produsentens instruksjoner for best resultat.

Hvilket materiale er best for en såpekopp?

Det avhenger av din personlige preferanse og stil. Vi tilbyr såpekopper i materialer som keramikk, tre, marmor og metall. Velg et materiale som passer til interiøret og stilen din, og som også er enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Kan jeg montere min såpekopp på veggen?

Ja, noen såpekopper er designet for å monteres på veggen ved hjelp av tilbehør som skruer og fester. Sjekk produsentens instruksjoner og anbefalinger for å se om såpekoppen din er egnet for veggmontasje og hvilket tilbehør som trengs.