Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 5 av 5 produkter

Populære filtreringer

En dusjhylle eller dusjkorg er en enkel, men viktig detalj for å holde dusjen ren og pen. Uansett om du har en stor eller liten dusj, finnes det en rekke ulike dusjkorg og dusjhyller som passer din stil og behov hos oss på Chilli. En dusjhylle eller dusjkorg gjør det enkelt å ha dusjprodukter innen rekkevidde og slippe å ha flaskene stående på gulvet. Med en dusjhylle eller dusjkorg fra Chilli gir du deg selv muligheten til å ha en ren og frisk dusj.

Hvordan monterer jeg en dusjhylle eller dusjkorg?

Monteringsanvisningene for en dusjhylle eller dusjkorg kan variere avhengig av modell og produsent. Sørg for å følge anvisningene nøye og bruk de medfølgende monteringsbeslagene for å feste hyllen trygt til dusjveggen. Hvis du er usikker på hvordan du skal montere dusjhyllen din, kan du kontakte Chillis kundeservice som gjerne hjelper deg.

Hva er forskjellen mellom en dusjkorg og en dusjhylle?

Begge er oppbevaringsaccessories for dusjen som brukes til å lagre såpe, sjampo og andre dusjrelaterte produkter. Forskjellen mellom dem er i prinsippet deres utforming og montering. En dusjkorg er en mindre og enklere konstruksjon som vanligvis er festet direkte på dusjveggen med sugekopper eller henges på dusjstangen. En dusjhylle derimot er ofte litt større og monteres vanligvis på veggen i dusjen. Den kan ha flere hyller og er vanligvis laget av mer robuste materialer.

Finnes det innebygde dusjhyller på Chilli?

Ja, det finnes innebygde dusjhyller som kan installeres i veggene i dusjen. Disse dusjhyllene er vanligvis laget av keramikk, glass eller stål og finnes i ulike størrelser og stiler for å passe ulike baderomsdesign. De er et utmerket valg for å spare plass i dusjen og holde alle dusjprodukter organisert og innen rekkevidde. Det er imidlertid viktig å ansette en profesjonell installatør for å sikre at installasjonen gjøres på riktig måte og at ingen skader forårsakes på veggene eller dusjen.