Hopp over overskriften og gå videre.
Baderomsinnredning

Badevekter

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Vil du holde styr på vekten og helsen din på en enkel og effektiv måte? Da er en personvekt et uunnværlig verktøy. Hos Chilli finner du et stort utvalg av personvekter i ulike modeller og prisklasser. Enten du ønsker en enkel og klassisk personvekt eller en mer avansert modell med ulike funksjoner, finnes det noe for alle. En personvekt kan være en viktig del av helsevanene dine og hjelpe deg med å holde deg motivert på veien mot en sunn livsstil.

Må jeg kalibrere personvekten min?

Ja, det er viktig å kalibrere personvekten din regelmessig for å sikre at den viser riktig vekt. Kalibreringsinstruksjoner finner du i bruksanvisningen som følger med personvekten. Det kan være en god idé å kalibrere personvekten din hver sjette måned eller når du merker at vekten ikke viser riktig vekt.

Hvorfor viser personvekten min ulike resultater ved ulike tidspunkter på dagen?

Vekten din kan variere i løpet av dagen avhengig av ulike faktorer, som for eksempel hvor mye mat og drikke du har inntatt, hvor mye du har trent og menstruasjonssyklusen din hvis du er kvinne. For å få en mer nøyaktig vekt, er det best å veie seg på samme tidspunkt hver dag, helst om morgenen før du har spist eller drukket noe.

Hva er forskjellen mellom en mekanisk og en digital personvekt?

En mekanisk personvekt fungerer med en fjær og viser vekten på en skala som du leser av manuelt. En digital personvekt bruker i stedet en elektronisk sensor og viser vekten på en skjerm. En digital personvekt kan vanligvis også vise andre verdier som kroppsfett, muskelmasse og BMI, mens en mekanisk personvekt kun viser vekt.