Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 15 av 15 produkter

En håndkletørker er en uunnværlig del av baderomsinnredningen. Hos Chilli finner du håndkletørkere som ikke bare er praktiske, men også stilige og kan tilføre ekstra oppbevaring til badet ditt. Vi har et bredt utvalg av håndkletørkere i ulike størrelser, modeller og materialer. En håndkletørker kan være elektrisk eller vannbåren, slik at du får en varm håndduk å tørke deg på, men vi har også vanlige håndkletørkere uten noen ekstra funksjoner. Hos Chilli har vi håndkletørkere som kan monteres på vegg eller stå fritt.

Hvilken type håndkletørker bør jeg velge?

Dette avhenger av dine preferanser og behov. Elektriske håndkletørkere er enklere å installere og kan varme opp raskt. Vannbårne håndkletørkere er mer energieffektive og kan kobles til eksisterende varmesystem. Velg også en størrelse og form som passer til badet ditt og din families behov.

Hvor mange håndklær får plass på en håndkletørker?

Dette avhenger av størrelsen på håndkletørkeren og håndklærne. En standard håndkletørker på ca. 60 cm bredde kan vanligvis romme 2-3 håndklær. Større håndkletørkere kan romme flere håndklær. Pass på å ikke overbelaste håndkletørkeren da det kan redusere effektiviteten.

Hvordan installerer jeg en håndkletørker?

Installasjonen av en håndkletørker avhenger av hvilken type håndkletørker du har valgt. Elektriske håndkletørkere er vanligvis enklere å installere fordi de ikke krever tilkobling til varmesystemet. Vannbårne håndkletørkere krever profesjonell installasjon og tilkobling til ditt eksisterende varmesystem. Følg alltid produsentens instruksjoner eller rådfør deg med en profesjonell hvis du er usikker på hvordan du skal installere håndkletørkeren.