Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 15 av 15 produkter

Ser du etter en praktisk løsning for å holde håndklærne dine tørre og varme? Da kan en elektrisk håndkletørker være akkurat det du trenger. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av elektriske håndkletørkere som både er stilige og funksjonelle. En håndkletørker med strøm hjelper til med å holde håndklærne dine tørre og friske, samtidig som den gir ekstra varme til baderommet. Les videre for å lære mer om håndkletørkere med strøm og hva du bør tenke på når du velger en.

Ofte stilte spørsmål om oppvarmet håndklestativ

Kan jeg bruke en elektrisk håndkletørker på badet?

Ja, elektriske håndkletørkere er designet for å brukes på badet og har høye sikkerhetsstandarder for å minimere risikoen for elektriske støt eller brann. Sørg for å følge produsentens installasjonsanvisninger og anbefalinger for å sikre at håndkletørkeren brukes på en trygg måte.

Kan jeg justere temperaturen på min håndkletørker med strøm?

Ja, mange av våre håndkletørkere med strøm har en innebygd termostat som gjør det mulig å justere temperaturen og spare energi. Sjekk produktbeskrivelsen for å se om håndkletørkeren har denne funksjonen.

Kan jeg bruke min håndkletørker med strøm som eneste oppvarmingskilde på badet?

Nei, elektriske håndkletørkere er ikke ment å brukes som eneste oppvarmingskilde på badet. De er primært ment å brukes for å tørke og varme håndklær, og kan gi ekstra varme til baderommet, men er ikke effektive nok som en primær oppvarmingskilde.