Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Viser 20 av 20 produkter

Populære filtreringer

Utforsk vårt varierte utvalg av håndkleholdere og håndklestenger, designet for å gi badet ditt en stilig og funksjonell oppbevaring for håndklær. Med Chillis brede utvalg av modeller og materialer å velge mellom, vil du garantert finne en håndkleholder som passer din smak og baderomsinnredning. Enten du foretrekker vegghengte håndkleholdere, frittstående håndklestenger eller praktiske kroker, vil du finne det du leter etter hos Chilli. Kjøp en ny håndkleholder eller håndklestang fra Chilli og nyt tørre og friske håndklær hver dag.

Hvordan velger jeg riktig håndkleholder for mitt bad?

Tenk på dine behov, badets størrelse og innredningsstil når du velger håndkleholder. Avhengig av plass og preferanser, kan du velge mellom vegghengte holdere, frittstående stenger eller kroker. Match materialet og designet med annen baderomsinnredning for et enhetlig utseende.

Hvordan monterer jeg en vegghengt håndkleholder?

For å montere en vegghengt håndkleholder, bruk medfølgende skruer og festemidler samt verktøy som bor, skrutrekker og vater. Følg monteringsanvisningene nøye og plasser holderen på ønsket høyde og sted på veggen. Sørg for at holderen sitter stabilt før du henger opp håndklær på den.

Kan jeg bruke en håndkleholder eller håndklestang i andre rom enn badet?

Ja, både en håndkleholder og håndklestang kan brukes i andre rom enn badet. De kan være praktiske på kjøkkenet for å henge opp kjøkkenhåndklær eller i vaskerommet for å henge opp hundens potehåndkle eller barnas våte klær. Det finnes ingen riktig eller feil når det gjelder hvor du kan bruke en håndklestang.