categoryTopBlock
Baderomsinnredning

Baderomsspeil

192stk produkter
Kampanje

Et speil for badet kan se litt annerledes ut, avhengig av hva slags bad du har. I blant trengs det kanskje bare et enkelt baderomsspeil, men hos oss finnes det også speil til bad med oppbevaring. Vi på Trademax.no har speil til badet for dine behov. Kjøp ditt baderomsspeil til en billig pris på nettet hos oss.

Hvilke forskjellige typer speil til bad har dere?

På Trademax.no har vi baderomsspeil som dekker alle behov. Vi har speil til bad med belysning om du vil ha det og vi har også enklere varianter. Et baderomsspeil kan være vanskelig å få kjøpt, billig, men hos oss finnes det både prisgunstige og fine modeller.

Hvordan setter jeg opp mitt baderomsspeil?

De fleste av våre baderomsspeil monteres med skruer. Vær forsiktig så du ikke skader vanntettingslaget på badet. Vi har også en del frittstående speil til badet på føtter, disse går an å bruke på badet eller noen andre steder i huset.

Hvilken type av baderomsspeil passer best på et lite bad?

Har du et mindre bad så anbefales et baderomsspeil med oppbevaring og hyller i. Dette ettersom du da kan oppbevare sakene dine der, og på den måten sparer du gulvplass.

Kan jeg få hjelp til å finne rett speil?

Trenger du hjelp til å finne det perfekte baderomsspeilet til badet ditt, skal du ikke nøle med å ta kontakt med oss her på Trademax.no. Vi kan hjelpe deg å finne favorittene dine blant våre baderomsspeil online. Billig, enkelt og behagelig.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje