Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 3 av 3 produkter

Populære filtreringer

På Chilli har vi et stort utvalg av rosa putetrekk som vil gi hjemmet ditt en myk og koselig følelse. Putetrekk er en av de enkleste og mest effektive måtene å forandre utseendet på hjemmet ditt, og rosa putetrekk kan skape en romantisk og leken atmosfære. Uansett om du vil ha et ensfarget putetrekk eller et med mønster, kan du finne det hos oss på Chilli. Vi tilbyr høy kvalitet til overkommelige priser, slik at du kan skape det utseendet du ønsker uten å måtte bruke en formue. Utforsk vårt utvalg av rosa putetrekk i dag!

Kan man vaske et rosa putetrekk?

Svaret er vanligvis ja. Det vil alltid være noen flekker med tiden, og sofaputer blir skitne og trenger å friskes opp. Putetrekket har vanligvis en åpning på en side, vanligvis på bunnen. Det træs over en innerpute, og deretter lukker man det med glidelås eller knapper. Hvis det er en etikett med vaskeanvisninger, er det enkelt å bare følge det. Ellers er rådet å vaske så forsiktig som mulig, spesielt hvis det er perler, glitter eller applikasjoner på utsiden. Vend det først på vrangen.

Kan man ha rosa putetrekk i stuen?

Ja, et rosa putetrekk fra Chilli kan for eksempel være veldig fint i en hvit eller svart sofa. Rosa brukes som en aksentfarge for å matche bilder, blomster eller kanskje en rosa matte. Man vil ofte ha flere puter i sofaen, og da passer det bra med forskjellige nyanser av rosa putetrekk, alt fra blekrosa til mørk kirsebær.

Er rosa putetrekk vanligst på et jenteværelse?

Ja, selv om man har andre farger, som hvitt eller grått på et jenteværelse, vil jentene vanligvis ha rosa hvis de får velge selv. En rosa pute er alltid riktig, både hos små jenter og tenåringer. Man kan velge ensfargede eller mønstrede. Rosa roser er alltid fint, ikke bare på et jenteværelse.